Jean-Claude Van Damme maakt gokreclame - Actueel Cinema

   - 

De controverse rond gokreclames op Belgische televisiezenders zorgt al een tijdlang voor beroering, maar de gokindustrie haalt intussen de grote kanonnen boven om klanten te werven. De gokwebsite voor sportweddenschappen 777.be heeft deze week aangekondigd dat de Belgische Hollywood-acteur Jean-Claude Van Damme de hoofdrol speelt in een nieuwe reclamecampagne. 

De tv-campagne van die Van Damme voor 777.be opnam, bestaat uit twee verschillende clipjes: één voor Casino777.be, de andere voor Bet777.be. De reclamespotjes bevatten volgens het bedrijf "referenties naar Van Damme's succesvolle carrière als acteur en krijgskunstenaar, inclusief verwijzingen naar zijn beroemde karate-actie, en dansbewegingen uit 'Kickboxer'". De spotjes, opgenomen in beide landstalen, verschijnen deze week voor het eerst op Belgische tv-zenders en op het YouTube-kanaal van de gokwebsite. Over welke Belgische tv-kanalen het precies gaat, communiceerde het bedrijf niet. De partij Groen legde vorige week nog een voorstel op tafel voor een volledig verbod op gokreclame bij de openbare omroep VRT.

De 777-campagne werd eerder deze maand opgenomen in Brussel, geboortestad van 'The Muscles from Brussels'. Van Damme groeide op in de Belgische hoofdstad, maar verhuisde op jonge leeftijd naar de VS om carrière te maken in Hollywood. Na zijn verhuis versierde de acteur hoofdrollen in een hele reeks actie-blockbusters. Hij was te zien in onder meer 'Bloodsport', 'Hard Target' en 'Timecop'. De Belg kreeg in de jaren 90 zelfs een gastrol in de immens populaire sitcom 'Friends', naast Jennifer 'Rachel' Aniston en Courtney 'Monica' Cox. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: