Jean-Claude Van Damme maakt gokreclame - Actueel Cinema

    
Actueel
Jean-Claude Van Damme maakt gokreclame

De controverse rond gokreclames op Belgische televisiezenders zorgt al een tijdlang voor beroering, maar de gokindustrie haalt intussen de grote kanonnen boven om klanten te werven. De gokwebsite voor sportweddenschappen 777.be heeft deze week aangekondigd dat de Belgische Hollywood-acteur Jean-Claude Van Damme de hoofdrol speelt in een nieuwe reclamecampagne. 

De tv-campagne van die Van Damme voor 777.be opnam, bestaat uit twee verschillende clipjes: één voor Casino777.be, de andere voor Bet777.be. De reclamespotjes bevatten volgens het bedrijf "referenties naar Van Damme's succesvolle carrière als acteur en krijgskunstenaar, inclusief verwijzingen naar zijn beroemde karate-actie, en dansbewegingen uit 'Kickboxer'". De spotjes, opgenomen in beide landstalen, verschijnen deze week voor het eerst op Belgische tv-zenders en op het YouTube-kanaal van de gokwebsite. Over welke Belgische tv-kanalen het precies gaat, communiceerde het bedrijf niet. De partij Groen legde vorige week nog een voorstel op tafel voor een volledig verbod op gokreclame bij de openbare omroep VRT.

De 777-campagne werd eerder deze maand opgenomen in Brussel, geboortestad van 'The Muscles from Brussels'. Van Damme groeide op in de Belgische hoofdstad, maar verhuisde op jonge leeftijd naar de VS om carrière te maken in Hollywood. Na zijn verhuis versierde de acteur hoofdrollen in een hele reeks actie-blockbusters. Hij was te zien in onder meer 'Bloodsport', 'Hard Target' en 'Timecop'. De Belg kreeg in de jaren 90 zelfs een gastrol in de immens populaire sitcom 'Friends', naast Jennifer 'Rachel' Aniston en Courtney 'Monica' Cox. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

George Clooney vreest in een rolstoel te belanden - Actueel

"George Clooney vreest in een rolstoel te belanden"

Het gaat niet goed met George Clooney. Zijn rugproblemen zijn zo ernstig dat hij vreest voor altijd in een rolstoel te belanden. "George is doodsbang om afhankelijk te worden van wie dan ook", klinkt het bij een vriend van de 58-jarige steracteur in magazine Primo.
Monty Python-ster Terry Jones is overleden - Actueel

Monty Python-ster Terry Jones is overleden

Terry Jones, een van de leden van de Britse comedygroep Monty Python, is overleden op 77-jarige leeftijd. Dat hebben zijn manager en zijn familie gemeld. Bij Jones werd in 2016 dementie vastgesteld.
Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel

Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen.
Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland - Actueel

Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland

Hollywoodster Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland. Dat heeft de acteur op sociale media bevestigd. De Griekse autoriteiten kennen Tom Hanks en zijn familie het Griekse staatsburgerschap toe wegens "uitzonderlijke diensten aan Griekenland". Hanks en zijn familie vallen de eer te beurt omdat ze... Verder lezen...
Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel.
Belgische Oscar-nominatie Une soeur vandaag te zien op Canvas - Actueel

Belgische Oscar-nominatie "Une soeur" vandaag te zien op Canvas

Voor wie de Belgische Oscar-inzending "Une soeur" wil zien, is er goed nieuws. De VRT laat in een persbericht weten dat de Belgische kortfilm, met Veerle Baetens in de hoofdrol, morgen 17 januari te zien zal zijn op Canvas. De film dingt mee naar de Oscar in de categorie "Live action short film".