Jean-Claude Van Damme maakt gokreclame - Actueel Cinema

    
Actueel
Jean-Claude Van Damme maakt gokreclame

De controverse rond gokreclames op Belgische televisiezenders zorgt al een tijdlang voor beroering, maar de gokindustrie haalt intussen de grote kanonnen boven om klanten te werven. De gokwebsite voor sportweddenschappen 777.be heeft deze week aangekondigd dat de Belgische Hollywood-acteur Jean-Claude Van Damme de hoofdrol speelt in een nieuwe reclamecampagne. 

De tv-campagne van die Van Damme voor 777.be opnam, bestaat uit twee verschillende clipjes: één voor Casino777.be, de andere voor Bet777.be. De reclamespotjes bevatten volgens het bedrijf "referenties naar Van Damme's succesvolle carrière als acteur en krijgskunstenaar, inclusief verwijzingen naar zijn beroemde karate-actie, en dansbewegingen uit 'Kickboxer'". De spotjes, opgenomen in beide landstalen, verschijnen deze week voor het eerst op Belgische tv-zenders en op het YouTube-kanaal van de gokwebsite. Over welke Belgische tv-kanalen het precies gaat, communiceerde het bedrijf niet. De partij Groen legde vorige week nog een voorstel op tafel voor een volledig verbod op gokreclame bij de openbare omroep VRT.

De 777-campagne werd eerder deze maand opgenomen in Brussel, geboortestad van 'The Muscles from Brussels'. Van Damme groeide op in de Belgische hoofdstad, maar verhuisde op jonge leeftijd naar de VS om carrière te maken in Hollywood. Na zijn verhuis versierde de acteur hoofdrollen in een hele reeks actie-blockbusters. Hij was te zien in onder meer 'Bloodsport', 'Hard Target' en 'Timecop'. De Belg kreeg in de jaren 90 zelfs een gastrol in de immens populaire sitcom 'Friends', naast Jennifer 'Rachel' Aniston en Courtney 'Monica' Cox. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Plannen voor 'Game of Thrones'-prequel over de familie Targaryen - Actueel

Plannen voor 'Game of Thrones'-prequel over de familie Targaryen

Het Amerikaanse televisienetwerk HBO heeft plannen voor een spin-off van de immens populaire fantasy-serie 'Game of Thrones'. Het zou gaan om een prequel op basis van het book 'Fire & Blood', dat zich focust op de geschiedenis van de Targaryen-dynastie, de voorouders van GoT-personage Daenerys. Dat... Verder lezen...
Nu al plannen voor tv-serie rond Stephen Kings nieuwste boek - Actueel

Nu al plannen voor tv-serie rond Stephen Kings nieuwste boek

Op dezelfde dag als de publicatie van het nieuwste Stephen King-boek heeft Spyglass Media Group al aangekondigd dat er plannen zijn om 'The Institute' om te werken tot een tv-serie. Dat meldt het Amerikaanse showbizzmagazine Deadline.
Speeddate met... Veerle Baetens! - Actueel

Speeddate met... Veerle Baetens!

Recent zagen we Veerle Baetens nog schitteren in de Franstalige film Duelles van Olivier Masset-Depasse. Op het filmfestival van Oostende wordt alweer een Franse film aan het publiek voorgesteld waarin zijn een hoofdrol voor haar rekening neemt: Au Nom de la Terre.    Verder lezen op Cinevox
YouTuber scoort met trieste versie van 'Friends'-intro - Actueel

YouTuber scoort met trieste versie van 'Friends'-intro

De intro-muziek van de succesvolle sitcom 'Friends' klinkt quasi iedereen bekend in de oren. Het nummer is behoorlijk catchy en 'Friends'-fans worden er steevast goedgezind van. YouTube-muzikant Chase Holfelder maakte er echter een compleet andere, maar daarom niet minder gesmaakte, versie van.
Kevin Hart kan weer stappen na vreselijke autocrash - Actueel

Kevin Hart kan weer stappen na vreselijke autocrash

De Amerikaanse acteur en komiek Kevin Hart zou aan de beterhand zijn na het gruwelijke auto-ongeval van vorige week waarbij hij zwaargewond geraakte aan de rug. Volgens het online showbizzmagazine TMZ zou Hart zelfs weer een beetje rondstappen.
BAD BOYS FOR LIFE Eerste trailer! - Actueel

BAD BOYS FOR LIFE Eerste trailer!

De twee Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah onthullen eindelijk de eerste beelden van hun eerste Amerikaanse kaskraker.