Nicole Kidman verklapt start tweede seizoen 'Big Little Lies' - Actueel Cinema

   - 

Nicole Kidman lijkt in een interview voor haar beurt gesproken te hebben. De actrice, die meespeelt in de HBO-serie 'Big Little Lies', heeft verklapt dat het tweede seizoen ergens in juni van start zal gaan. Volgens de website The Wrap wilde HBO echter dat nog geheim houden. 

HBO bevestigt noch ontkent de informatie van Kidman, die ook producent is van de serie. Naast haar keren ook mede-producent Reese Witherspoon en onder meer castleden Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz terug in de tweede reeks. Meryl Streep zal haar opwachting maken als de moeder van Kidmans personage.

'Big Little Lies', gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, zou oorspronkelijk een mini-serie zijn. Het eerste seizoen kwam uit in 2017 en had ook een vrij gesloten einde. Maar omdat het programma ontzettend populair bleek, besloten HBO en de makers toch met een tweede seizoen te komen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

Big Little Lies - Drama
1

Big Little Lies

Drama | 2 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2017
Regie: David E. KelleyMet: Nicole Kidman, Reese Witherspoon,...Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: