Ster uit 'House Of Cards' over Kevin Spacey: "Ik geloof in tweede kansen" - Actueel Cinema

   - 

Robin Wright, de hoofdrolspeelster in de populaire politieke reeks 'House Of Cards', heeft zich in een interview met de website Net-a-Porter uitgelaten over een mogelijke "rehabilitatie" in Hollywood van haar voormalige medespeler, de van seksuele intimidatie beschuldigde steracteur Kevin Spacey. Hij werd de laan uitgestuurd omwille van de aantijgingen. "Ik geloof dat elk mens in staat is om te veranderen", aldus Wright. 

Het gaat om één van de eerste interviews van Wright na het ontslag van Spacey uit de serie omwille van beschuldigingen van seksuele intimidatie. Wright kreeg de vraag voorgeschoteld of de acteur vergiffenis verdiende. "Ik weet echt niet wat ik daar moet op antwoorden", zei ze. "Ik geloof dat elk mens in staat is om te veranderen", klonk het nog. "In die zin geloof ik in tweede kansen - of hoe je het ook wil noemen. Dat heet groeien." Vanaf oktober vorig jaar werd Spacey door meerdere mannen beschuldigd van seksuele intimidatie.

'Star Trek: Discovery'-acteur Anthony Rapp was de eerste die met zijn verhaal naar buiten kwam. Spacey werd ontslagen uit de reeks 'House Of Cards', waarin hij het hoofdpersonage vertolkte, en geknipt uit de reeds afgewerkte versie van de film 'All The Money In The World', waarin hij werd vervangen door Christopher Plummer. Het zesde en laatste seizoen van 'House of Cards' verschijnt later dit jaar. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
All The Money in the World

All The Money in the World

Politie, Thriller  Regie: Ridley Scott Met: Mark Wahlberg, Michelle Williams,... Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weiger echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: