Drake werkt met HBO aan nieuwe serie - Actueel Cinema

   - 

Drake werkt als uitvoerend producent samen met HBO aan een nieuwe dramaserie. Het project van de rapper en HBO heet 'Euphoria', zo schrijft The Hollywood Reporter. 

'Euphoria' is gebaseerd op een Israëlische serie uit 2012 en gaat over een groep middelbare scholieren. Zij krijgen te maken met zaken als drugs, seks, identiteit, sociale media, liefde en vriendschap. De hoofdrol in 'Euphoria' is weggelegd voor Zendaya, de actrice die bekend is van haar rollen in 'The Greatest Showman' en 'Spider-Man: Homecoming'.

Het zijn niet de eerste stappen van Drake in de televisiewereld. Zo was de muzikant al eerder uitvoerend producent van de documentaire 'The Carter Effect'. Ook werkt hij met Netflix aan een remake van de misdaadserie 'Top Boy'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: