Charlotte Vandermeersch bevallen van een zoontje - Actueel Cinema

   - 

Actrice Charlotte Vandermeersch en regisseur Felix van Groeningen hebben de komst van hun eerste kindje bekend gemaakt. Het koppel deelde op Instagram een foto van zoontje Rufus.

 "Op 22 mei is onze zoon Rufus Charel Woody van Groeningen geboren. Felix en ik zijn ontzettend dankbaar", schreef Vandermeersch op Instagram. Opmerkelijk is dat de zwangerschap van de actrice slechts tien dagen voor de komst van hun zoon werd aangekondigd.

'The Broken Circle Breakdown'-ster vormt al meer dan 10 jaar een koppel met regisseur Felix van Groeningen. In eerdere interviews sprak ze nog twijfelend over het moederschap. Maar met de komst van kleine Rufus is die periode nu definitief afgesloten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown

Drama  Regie: Felix van Groeningen Met: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh,... 'The Broken Circle Breakdown' vertelt de love story tussen Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst, tegelijk ook een naïeve romanticus. In... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: