Actrice uit 'Orange Is The New Black' stapt in huwelijksbootje - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteurs Laura Prepon en Ben Foster zijn in het huwelijk getreden. Dat verkondigde de actrice van 'Orange Is The New Black' en 'That '70s Show' zelf op Instagram.

 "We zijn getrouwd! Dank voor alle liefde en steun", schrijft de actrice op Instagram bij een foto waar ze in haar bruidsjurk te zien is, vlak naast haar kersverse echtgenoot Ben Foster. Het koppel is al twee jaar samen, maar ze kenden elkaar daarvoor al jaren. Ze hebben ook al een dochtertje van een jaar oud, Ella.

De carrière van de nu 38-jarige Prepon werd gelanceerd met haar rol van Donna Pinciotti in 'That '70s Show', dat van 1998 tot 2006 liep op Fox. Daarna kreeg ze (bescheiden) rollen in films als 'The Girl on The Train', de romcom 'Slackers' en 'The Hero'. Ze deed vooral veel televisiewerk, met een gastrol in 'How I Met Your Mother' en hoofdrollen in 'October Road', 'Are You There, Chelsea?' en 'Orange Is The New Black'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: