Procureur van Los Angeles behandelt aanklacht tegen Kevin Spacey - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse politie heeft het onderzoek naar een aanklacht tegen Kevin Spacey wegens aanranding afgerond en overgedragen aan de officier van justitie in Los Angeles. "Ons bureau heeft op 5 april een politiedossier over Kevin Spacey ontvangen. We bestuderen de aanklachten", meldt een woordvoerder van de procureur van Los Angeles. 

Volgens showbizzwebsite TMZ omvat het dossier alle klachten tegen Spacey, zelfs als ze niet meer tot een vervolging kunnen leiden. Zo werd Spacey in de jaren 90 al eens aangeklaagd door een man na incidenten in West Hollywood. In totaal heeft de politie weet van meer dan 30 mannen die aangerand werden door de 58-jarige acteur. Het gerechtelijk onderzoek loopt onafhankelijk van andere onderzoeken in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

De politie in Londen voert een onderzoek tegen de acteur nadat het Old Vic-theater verschillende klachten ontving over grensoverschrijdend gedrag van Spacey. De acteur was tussen 2004 en 2015 artistiek directeur van het theater. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: