James Franco geschrapt van Vanity Fair-cover - Actueel Cinema

   - 

Acteur James Franco ligt onder vuur wegens meerdere beschuldigingen van seksuele intimidatie aan zijn adres, onder meer door vijf voormalige studenten van de inmiddels opgedoekte acteerschool van Franco. Door die controverse rond zijn persoon besloot het beroemde Amerikaanse magazine Vanity Fair om Franco te verwijderen van de cover van een jaarlijkse special over Hollywoodsterren. 

Het jaarlijkse 'Hollywood Portfolio' van Vanity Fair bespreekt de populairste Hollywoodsterren van het moment. Volgens insiders stond Franco oorspronkelijk op de cover, maar werd hij digitaal verwijderd na beschuldigingen van seksueel wangedrag die eerder deze maand geuit werden na zijn overwinning op de Golden Globes met zijn film 'The Disaster Artist'. Volgens The Hollywood Reporter is het heel ongewoon dat een ster weggeretoucheerd wordt uit een fotomontage vlak voor publicatie.

Een woordvoerder van Vanity Fair bevestigde gisterenavond aan The Hollywood Reporter dat de aantijgingen van seksueel wangedrag de hoofdreden vormden om Franco te verwijderen van de cover. Zeker nu de #MeToo en Time's Up-bewegingen, die seksuele intimidatie aanklagen, wereldwijd weerklank vinden wil het magazine zijn vingers niet verbranden aan Franco. De uitgebreide fotoshoot is een werk van maanden geweest. Grootheden als Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Tom Hanks, Harrison Ford en Robert De Niro sieren de cover. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Disaster Artist

The Disaster Artist

Drama, Komedie  Regie: James Franco Met: James Franco, Dave Franco, Zoey Deutch Waargebeurd verhaal over het maken van de film 'The Room', de cultklassieker beschreven als de 'Citizen Kane' van slechte films. Twee buitenstaanders besluiten hun droom na te jagen. Als de wereld hen afwijst, besluiten ze hun eigen film te maken. De film blijkt uiteindelijk verschrikkelijk slecht... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: