"The Rock" onthult ster op Hollywood Walk of Fame - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Dwayne Johnson, bijgenaamd "The Rock", heeft gisteren zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. Dat melden Amerikaanse media vandaag. 

De voormalige American football-speler en professionele worstelaar onthulde de 2.624e ster op het beroemde voetpad in bijzijn van zijn partner Lauren Hashian en zijn tweejarige dochter Jasmine. "Volgend jaar is het 18 jaar geleden dat ik mijn filmcarrière begon. Deze ster en het respect van mijn collega's is het resultaat van jarenlang hard werken", sprak hij de aanwezigen toe op de onthullingsceremonie.

Voor de 45-jarige acteur en zijn partner is het een bijzondere week, want afgelopen maandag kondigde het koppel via Instagram aan dat ze een tweede dochter verwachten. Voor Johnson is het zijn derde kind. Uit een eerder huwelijk heeft hij een 16-jarige dochter, Simone. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: