"The Rock" onthult ster op Hollywood Walk of Fame - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Dwayne Johnson, bijgenaamd "The Rock", heeft gisteren zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. Dat melden Amerikaanse media vandaag. 

De voormalige American football-speler en professionele worstelaar onthulde de 2.624e ster op het beroemde voetpad in bijzijn van zijn partner Lauren Hashian en zijn tweejarige dochter Jasmine. "Volgend jaar is het 18 jaar geleden dat ik mijn filmcarrière begon. Deze ster en het respect van mijn collega's is het resultaat van jarenlang hard werken", sprak hij de aanwezigen toe op de onthullingsceremonie.

Voor de 45-jarige acteur en zijn partner is het een bijzondere week, want afgelopen maandag kondigde het koppel via Instagram aan dat ze een tweede dochter verwachten. Voor Johnson is het zijn derde kind. Uit een eerder huwelijk heeft hij een 16-jarige dochter, Simone. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: