Al 35.000 handtekeningen voor petitie die Kevin Spacey wil vervangen door Kevin James in 'House Of Cards' - Actueel Cinema

   - 

Een petitie om Kevin Spacey in de Netflix-serie 'House Of Cards' te vervangen door acteur en komiek Kevin James, bekend van zijn rollen in films als 'Hitch', 'The King of Queens' en 'Paul Blart: Mall Cop', verzamelde al 35.000 handtekeningen. Dat meldt het Britse muziekmagazine New Musical Express (NME). Spacey ligt zwaar onder vuur na beschuldigingen van seksuele intimidatie en seksueel misbruik aan zijn adres. 

Vorige week kondigde Netflix aan dat het zesde seizoen van 'House Of Cards' meteen ook het laatste seizoen zal zijn, om vervolgens bekend te maken dat het streamingbedrijf volledig breekt met de hoofdrolspeler van de reeks, Kevin Spacey, nadat beschuldigingen boven water kwamen van seksuele intimidatie en seksueel misbruik. Het personage van Spacey wordt geschrapt uit het zesde seizoen en het hele script zal herschreven worden. Enkele fans waren zo teleurgesteld over het aangekondigde einde van de reeks dat ze een petitie lanceerden om nog enkele seizoenen door te gaan met acteur Kevin James in de hoofdrol, vooral bekend van zijn rol als Doug Heffernan in 'The King of Queens' en Albert in de Will Smith-film 'Hitch'.

Het idee kan kennelijk op veel bijval rekenen: momenteel staat de teller op 35.000 handtekeningen. In de uitleg van de petitie staat dat James "de serie even populair zal maken als 'Game Of Thrones'" en dat de makers nu de kans hebben om "van een uitstekende serie de beste serie aller tijden te maken". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: