Guy Ritchie moet scènes Sherlock Holmes opnieuw inblikken - Actueel Cinema

 
Het zit Guy Ritchie niet mee...Onlangs heeft hij danig onder zijn voeten gekregen van de studio Warner Brothers. De regisseur kreeg te horen dat hij heel wat scènes voor zijn nieuwste film 'Sherlock Holmes' opnieuw zal moeten doen, omdat deze niet aan de verwachtingen voldeden. Ritchie is naar verluid razend. De man zou tijdens de opnames te fel afgeleid geweest zijn door de scheiding met Madonna. Nu krijgt hij niet meer dan vijf weken om verschillende scènes opnieuw in te blikken en om de cast opnieuw te verzamelen. Dit alles is verschrikkelijk nieuws, maar Guy Ritchie zou er alles aan doen om zijn fouten recht te zetten.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Actie, Thriller, Drama, Avontuur  Regie: Guy Ritchie Met: Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong,... Privédetective Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) en zijn loyale assistent Dr. John Watson (Jude Law) beginnen aan hun laatste zaak. Zij raken al snel verwikkeld in een duistere en dodelijke samenzwering dat gevaarlijk is voor heel Engeland.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: