Jennifer Garner en Ben Affleck vragen echtscheiding aan - Actueel Cinema

   - 

Het Amerikaanse acteurskoppel Jennifer Garner en Ben Affleck trekken officieel een lijn onder hun huwelijk, dat staat in Amerikaanse media te lezen. Twee jaar na hun breuk heeft het echtpaar de scheiding aangevraagd. 

In juni 2015 maakten Garner en Affleck wereldkundig dat ze na tien jaar huwelijk uit elkaar gingen. "Na veel overpeinzingen en beraad, hebben we de moeilijke beslissing gemaakt te scheiden. We gaan verder met liefde en vriendschap voor elkaar en zijn vastberaden co-ouders te zijn van onze kinderen", lieten ze toen weten. Het stel heeft twee dochters en een zoon: Violet, Seraphina en Samuel. In de periode daarna doken de twee geregeld samen op, deelden ze nog hetzelfde huis en gingen ze een paar keer samen op vakantie. Affleck liet zich deze winter nog opnemen voor een alcoholverslaving, liet hij via Facebook weten. "Ik prijs me gelukkig met de liefde van mijn familie en vrienden, onder wie mijn co-ouder Jen, die me heeft gesteund en voor onze kinderen heeft gezorgd terwijl ik aan mezelf werkte." In de scheidingspapieren die het acteurspaar gisteren indiende, vragen zij om gedeelde voogdij.

Over de verdeling van hun fortuin is volgens Amerikaanse media niets vastgelegd in de documenten, die zij op elkaar afstemden en samen bij de rechtbank inleverden. Garner en Affleck speelden samen in films als "Pearl Harbor" (2001) en "Daredevil" (2003). In 2005 voltrok zich het huwelijk. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: