Mamma Mia-actrice Amanda Seyfried wordt moeder - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Amanda Seyfried, vooral bekend van de musicalfilm "Mamma Mia" uit 2008, is zwanger. Dat heeft ze gisteren bekendgemaakt op een persconferentie, meldt het magazine People. 

Voor Seyfried en Sadoski is het hun eerste kind samen. Het heuglijke nieuws komt amper twee maanden na de aankondiging dat ze zich heeft verloofd met haar 40-jarige vriend Thomas Sadoski (bekend van "The Newsroom"). De twee leerden elkaar vorig jaar in New York kennen tijdens de productie van de musical "The Way We Get By". Volgens People werden ze verliefd tijdens de opnames van de komische film "The Last Word". Die film zal in maart volgend jaar in de Amerikaanse filmzalen verschijnen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: