The Lego Batman Movie - Actueel Cinema

   - 

Diegenen die de videospelletjes van Lego kennen, appreciëren zowel de humor erin als de uitdagingen die ze met zich meebrengen. Genoeg om je uren te amuseren, inclusief voor de volwassenen onder ons! Te midden van de vele bestaande keuzes (Jurassic Park, The Hobbit, The Lord of the Rings, Star Wars, The Avengers, Indiana Jones…) springt de Batman trilogie er opmerkelijk uit. Is de gameplay te klassiek, dan laat de film u waarschijnlijk wel gieren van het lachen! Het lijkt wat op de televisieserie van in de jaren ’60. Met ongeduld wachten we dus op de volgende productie… De waarheid zit voor ons niet achter een masker! 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...
The Lego Batman Movie

The Lego Batman Movie

Komedie, Animatie Film  Regie: Chris McKay Met: Rayane Bensetti, Stéphane Bern, Natoo,... 'The Lego Batman Movie' volgt het eenzame leven van Batman in zijn batcave. Hij kent maar een betekenisvolle persoon in zijn leven, namelijk zijn butler Alfred. De komst van twee figuren, Dick Greyson ofwel 'Robin' en 'Batgirl' Barbara Gordon, zullen zijn wereld echter op zijn kop zetten.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: