FIFTY SHADES DARKER - Trailer breekt records - Actueel Cinema

   - 

Na het overweldigende succes van Fifty Shades of Grey, wijst alles erop dat ook de sequel FIFTY SHADES DARKER het buitengewoon goed zal doen.

De trailer van FIFTY SHADES DARKER brak het wereldrecord voor meest bekeken trailer in de eerste 24 uur na zijn lancering. De video behaalde meer dan 114 miljoen views op social media zoals YouTube, Facebook en Instagram. Het vorige wereldrecord stond op naam van de film ‘Star Wars: The Force Awakens’.

Ook in België doet de trailer het goed. Nog maar enkele dagen na de lancering van de eerste trailer, bereikte de post op Facebook al meer dan 2.670.000 mensen, waarbij de video meer dan 1.735.000 views behaalde. Dit zijn ongeziene cijfers. De vele reacties zijn lovend en fans delen massaal het bericht. Op YouTube werd de video al meer dan 142.300 keer bekeken. Bekijk HIER de trailer.

Het openingsweekend van Fifty Shades of Grey lokte een record aantal van 240.000 bezoekers in België. Dit was het hoogste cijfer ooit voor een film met een +16 jaar keuring.
 

FIFTY SHADES DARKER komt uit op 11 februari 2017.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker

Drama, Romantisch  Regie: James Foley Met: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora,... Wanneer een gekwetste Christian Grey de voorzichtige Anastasia Steele opnieuw in zijn leven probeert te lokken, eist ze een nieuwe overeenkomst alvorens hem een nieuwe kans te geven. Terwijl de twee hun vertrouwen in elkaar opnieuw opbouwen en stabiliteit vinden, komen een aantal schimmige figuren... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: