Sofia Vergara blijft best betaalde televisieactrice ter wereld - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaans-Colombiaanse Sofia Vergara, vooral bekend van de sitcom "Modern Family", blijft voor het vijfde jaar op rij de best betaalde televisieactrice ter wereld. In het laatste jaar heeft ze dankzij haar televisiewerk 43 miljoen dollar verdiend, berekende het zakentijdschrift Forbes. 

Opmerkelijk is dat de 44-jarige actrice meer heeft verdiend dan haar mannelijke televisiecollega's in het afgelopen jaar. Dat ze er zo warmpjes bijzit, is volgens Forbes onder meer te danken aan een lucratieve reclamedeal met een antiroosshampoo-fabrikant. "The Big Bang Theory"-actrice Kaley Cuoco is de tweede best betaalde televisieactrice ter wereld met 24,5 miljoen dollar. Vorig jaar stond ze nog op gelijke voet met Vergara, toen ze allebei ongeveer 28,5 miljoen dollar verdienden. Het brons is voor de 37-jarige Mindy Kaling met "The Mindy Project". Zij verdiende met deze komische serie 15 miljoen dollar in het afgelopen jaar.

Forbes zal de volledige lijst van best betaalde televisieacteurs volgende week in haar tijdschrift publiceren. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: