Huis uit The Silence of the Lambs raakt maar niet verkocht - Actueel Cinema

   - 

Een koppel uit het Amerikaanse Layton, een dorpje vlakbij Pittsburg, tracht al meer dan een half jaar hun huis te verkopen. Niets bijzonders, ware het niet dat in de woning de opnames plaatsvonden van horrorfilm The Silence of the Lambs. Het huis wordt veel aangeklikt op de immosite, maar het ook daadwerkelijk kopen, doet niemand. 

Het huis wordt in de film bewoond door de psychopathische moordenaar Buffalo Bill. In het Victoriaanse huis verbergt Buffalo Bill in de film zijn vrouwelijke slachtoffers. Hoewel er online veel interesse is voor de woning, bracht nog niemand een bod uit. De verkopers hebben de vraagprijs na een half jaar laten zakken van 300.000 naar 250.000 dollar. De gruwelijke kelderscènes zijn echter niet in het pand opgenomen: het huis heeft niet eens een kelder.

The Silence of the Lambs vertelt over een jonge FBI-agente, een rol gespeeld door Jodie Foster, die de hulp van kannibaal Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) om vrouwenmoordenaar Buffalo Bill te pakken. Lecter wil haar alleen informatie geven in ruil voor persoonlijke bekentenissen over haar leven. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Silence of the Lambs

Silence of the Lambs

Horror, Thriller  Regie: Jonathan Demme Met: Jodie Foster, Anthony Hopkins, Scott Glenn,... Clarice Starling, een jonge FBI-agente, wordt op een zaak van een psychopatische seriemoordenaar gezet. Om een beter inzicht te krijgen in de zieke geest van de moordenaar besluit ze met een andere psychopaat, Dr. Hannibal "The Cannibal" Lecter, te gaan praten. FBI-agent Jack Crawford denkt dat de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: