Cannes 2015. Emma Stone: "Nooit meer musicals!" - Actueel Cinema

   - 
Haar conclusie ligt dan ook voor de hand: "Ik doe nooit nog een musical. Tenzij het voor een film is, natuurlijk."

Mooi bezoek in Cannes vandaag. Emma Stone is naar de Azurenkust gevlogen om haar frêle schouders te zetten onder Irrational Man. Na Magic in the Moonlight is het de tweede keer dat ze voor de camera van Woody Allen verschijnt, en dat is haar ook nu weer goed bevallen.

 

Wat we zelf van de film vinden, mogen we nog niet zeggen. De variante op het speelse noodlotdrama Match Point krijgt namelijk pas morgenochtend zijn première en tot dan moet iedereen zijn mondje dicht houden.

 

Tijdens het interview dat we met de 26-jarige actrice hadden, ging het echter ook over andere dingen. Zo had ze verrassende dingen te vertellen over haar eerste ervaring op Broadway. Tot een paar maanden geleden had ze daar de hoofdrol in de musical Cabaret, en dat bleek een serieuze inspanning.

 

"Acht opvoeringen per week, dat kruipt in je kleren," zegt ze. Of liever: dat weegt zwaar op de stem. Om haar vocale krachten op peil te houden, moest ze tot het uiterste gaan. "Ik leefde als een monnik," vertelt ze. "Ik inhaleerde thee, hing uren boven warm vloeistoffen en zei zo weinig mogelijk."

 

Op de duur kwamen er zelfs hardere middelen aan te pas: steroiden. "Ik heb twee keer een inspuiting gekregen," geeft ze toe. "Die zorgden ervoor dat ik mijn keel wijd open kon zetten.anders was het me nooit gelukt om luid genoeg te zingen."

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: