The Longest Ride, Dark Places, Big Game, ... Uw Cinereview ! - Actueel Cinema

   - 

Welkom in uw wekelijkse Cinereview ! Naar goede gewoonte bieden we u een overzicht van de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste keuze ! Het weer is niet al te fantastisch deze week, waarom niet van deze gelegenheid gebruik maken om de bios even binnen te springen ?

We beginnen deze week met hoge dosissen romantiek in The Longest Ride ! Liefhebbers van films als The Notebook zullen deze liefdesvertelling wellicht kunnen appreciëren, maar daar blijft het dan ook bij. Naast het melige verhaal zijn de acteersprestaties van Scott Eastwood (zoon van) en Brittany Robertson alles behalve overtuigend.

Vervolgens hebben we Dark Places op het programma staan ! De tweede bestseller van Gillian Flynn kreeg eveneens een filmbewerking, na Gone Girl, eerder geregisseerd door David Fincher. Jammer genoeg mist het verhaal, ondanks een uitstekende casting, aan zwarte humor en satire.

Actie volop in Big Game ! Ook al merken we hier en daar gelijkenissen op met presidentiële thriller, zoals White House Down of Olympus Has Fallen, of nog klassiekers als Die Hard en The Fugitive… het grootste verschil hier is dat Big Game zich voornamelijk richt tot een jong publiek, een zeer jong publiek zelfs. Als u eerder zoekt naar subtiliteit past u hier beter voor, maar als u zich volledig kan vinden in het feit dat Big Game een jongerenfilm is, dan zal u zeker kunnen genieten van deze « slightly over the top » prent.

Daarnaast vinden we ook nog Connasse : Princesse des cœurs terug. Camille Cottin, een Franse humoriste, kruipt in de huid van Connasse (Frans voor « troela ») en is tot alles in staat om haar droom waar te maken : Prins William huwen en rijk en beroemd worden, zonder daar iets voor te moeten doen. U kan zich dus verwachten aan onverwachte en hilarische situaties.

Verder op het programma deze week : De Notenkraak, La Tierra Roja, Macondo, Atlantic, Dancing in Jaffa en Adios Carmen.

Benieuwd naar meer ? Ontdek dan snel onze reviews !

Tot volgende week voor meer Cinenews !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Alec Baldwin voelt zich noch schuldig, noch verantwoordelijk - Actueel
Actueel

Alec Baldwin voelt zich noch schuldig, noch verantwoordelijk

Alec Baldwin heeft in een interview met de Amerikaanse nieuwszender ABC gezegd dat hij zich niet schuldig of zelfs verantwoordelijk voelt voor de dood van een cameravrouw op de filmset van "Rust". De acteur beweert dat hij de trekker van de revolver die het fatale schot loste niet overhaalde en dat... Verder lezen...
Film 'Bovary' krijgt vijf nominaties voor filmfestival Milaan - Actueel
Actueel

Film 'Bovary' krijgt vijf nominaties voor filmfestival Milaan

De film 'Bovary' van Jaco Van Dormael is vijf keer genomineerd voor het filmfestival van Milaan. Het gaat om een verfilming van het gelijknamige theaterstuk van Michaël De Cock dat nog steeds door ons land tourt. Maaike Neuville en Koen De Sutter nemen zowel in de film als in de theaterversie de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: