Frozen : « ik excuseer me voor het lied Let it Go » - Actueel Cinema

   - 

« Let it Go, Let it Go »… Sorry ! U kan de titelsong van Disney’s Frozen, die afgelopen februari een Oscar gewonnen heeft, niet meer aanhoren ? U bent zeker niet alleen ! Veel ouders zijn « Let it Go » moe, tot op het punt dat de regisseuse van Frozen, Jennifer Lee, zich geëxcuseerd heeft via een grappig bericht. Natuurlijk dient men dit niet al te serieus te nemen !

Ze legt uit : « Een jaar geleden kwam ik mensen tegen die wanneer ze ontdekten wie ik was, me vertelden : ‘Oh, we houden zo van de liedjes ! We zingen ze constant’. Vandaag zegt men mij eerder : ‘Jah, vandaag beluisteren we nog steeds die liedjes… ‘ Daarop ben ik verplicht geweest over te gaan van ‘Dank u’ naar ‘Sorry’… »

We nemen het je niet kwalijk Jennifer. En Disney ook niet, gezien Frozen de grootste hit is van de studios, met zo’n 1,2 miljard opbrengsten wereldwijd. Jennifer Lee heeft op haar beurt wel niet zo veel te maken met het lied zelf, gezien « Let it Go » geschreven werd door songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Frozen

Frozen

Animatie Film  Regie: Chris Buck & Jennifer Lee Met: Chris Buck, Idina Menzel, Jonathan Groff De dappere en optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: