Welke toekomst hebben Iron Man en Robert Downey Jr bij Marvel? - Actueel Cinema

   - 

Robert Downey Jr speelt een kat en muis-spel met de media als het op Iron Man 4 aan komt. De acteur, die Tony Stark/Iron Man vertolkt bij Marvel had een nieuwe solo-film aangekondigd van de superheld bij Ellen DeGeneres, en haalde “grootse ideeën” aan voor zijn personage.

Maar daarop is hij plots op teruggekomen. Bij David Letterman verzekerde Downey Jr “dat er geen Iron Man 4 in het vooruitzicht is (...) Er is geen script voor Iron Man 4 maar Marvel heeft een plan en ik denk dat ze hem binnenkort zullen aankondigen. Er is heel wat geheimdoenerij rondom“.  Daaraan voegde hij nog toe “dat hij andere zaken gaat doen bij Marvel. Ik zal altijd aan Marvel gelinkt zijn en er zijn tal van toffe vooruitzichten”.

De acteur laat dus weten dat hij wel aanwezig zal zijn in andere Marvel films, maar niet noodzakelijk als de titelrol. Dat is interessant om te weten, gezien er sinds enkele weken een gerucht de ronde doet dat Marvel een nieuw team superhelden zou willen samenstellen voor The Avengers 3. Een soort van nieuwe start voor de onderneming, die zijn “oude” acteurs niet meer nodig zou hebben waarvan de contracten binnenkort op hun einde lopen.

En we kunnen ons heel goed inbeelden dat Tony Stark de link zal zijn tussen de oude en de nieuwe garde, een soort van mentor zoals ten tijde van The Initiative bij Marvel. In ieder geval lijkt het er niet op dat Robert Downey Jr Marvel zal verlaten.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: