Stallone, Schwarzenegger, Gibson en tanks op de Croisette. - Dossier Cinema

   - 

Even diep ademhalen: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer.

En dat zijn dan nog enkel de meest bekende van de sterren die daarstraks de journalisten te woord stonden tijdens de persconferentie voor The Expendables 3. Het was voor alle duidelijkheid een louter commerciële aangelegenheid want van de film zelf kregen we amper twee minuten en een kwartiertje setbeelden te zien.

Dat het hele evenement in de eerste plaats op touw was gezet om de aandacht te trekken, bleek ook uit de manier waarop het gezelschap aan het Carlton arriveerde. Gezeten op een paar tanks — enfin, legervoertuigen met dikke rubberen banden — reden ze langs de Croisette, zwaaiden naar de massa en namen zelf ook wat foto’s. De opvallendste van de bende was ontegensprekelijk Mel Gibson, die tegenwoordig een forse en puntige witte baard heeft die hij tijdens de persconferentie aardig bepotelde. Het panelgesprek was zoals je kon voorspellen een jolige boel, waarbij met name Stallone en Schwarzenegger elkaar voortdurend steken onder water gaven.

De geestigste oneliner kwam van Stallone, die de groep grijzende actiesterren omschreef als “kinderen met artritis”.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: