Filmografie Michaela Conlin

Biografie

Michaela Conlin (Allentown, Pennsylvania, 9 juni 1978) is een Amerikaanse actrice. Haar bekendste rol tot nu toe is die van Angela Montenegro in Bones. 
 
Conlin is geboren en opgegroeid in het Amerikaanse Allentown. Ze is van Chinese en Ierse afkomst. Op zesjarige leeftijd speelde ze voor het eerst in een toneelstuk, waarna ze dat meerdere malen herhaalde in enkele regionale producties. Ze genoot haar opleiding op Parkland High School in Allentown. 
 
Nadat ze afstudeerde verhuisde Conlin naar New York City, om daar de opleiding tot actrice te volgen aan de Universiteit van New York. Tijdens haar studie trad ze meerdere malen op in producties van de Atlantic Theater Company en de Playwrights Horizons Theater School. Tevens is ze naar Amsterdam gereisd om mee te doen aan het Experimental Theatre Wing's International Training Program. 
 
TelevisieNa haar afstuderen aan de universiteit werd Conlin uitgekozen om deel uit te maken van de documentaireserie The It Factor, die zich richtte op het leven van jonge acteurs en actrices in New York City. Kort daarna keerde ze terug naar Los Angeles, waar ze voor het eerst een hoofdrol speelde, in de serie MDs. Hierin speelde ze een idealistische jonge stagiare die werd begeleid door twee afvallige artsen, gespeeld door William Fichtner en John Hannah. Hierna speelde ze één van de hoofdrollen in de dramaserie The D.A.. 
 
Conlin is vooral bekend van haar rol als Angela Montenegro in de populaire Fox-serie Bones (met in de hoofdrol Emily Deschanel en David Boreanaz). 
 
[bewerken] FilmNaast haar optredens op televisie heeft Conlin ook in enkele films gespeeld, waaronder Garmento en Love the Hard Way, met Adrien Brody in de hoofdrol. Haar laatste optreden was in de film Open Window, als tegenspeelster van Robin Tunney.

Filmografie Michaela Conlin

Nieuws over Michaela Conlin

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: