Filmografie Eric Caravaca

Geboortedatum: 21/11/66 (52 jaar)
 Nationaliteit: Frankrijk

Biografie

Eric Caravaca is een Franse acteur en regisseur. 
 
Caravace wordt geboren in Rennes als zoon van een ingenieur. Hij gaat studeren aan de prestigieuze acteerschool CNSAD en daarna trekt hij naar de Actor's Studio in New York. Hij keert terug naar Parijs en begint een carrière in theater waar hij in het stuk En attendant Godot speelt. daarna draait hij mee in een aantal kortfilms en verschijnt voor de eerste keer op het scherm met Un samedi sur la terre.  
Met zijn rol in C'est quoi la vie? wint hij de César du meilleur espoir. 
 
Caravaca speelde me Lees de volledige biografie ee in onder andere La Parenthèse enchantée, Les Amants du Nil, La Chambre des officiers, Novo en Son frère. Hij gaat zelf achter de camera staan en draait zijn eerste langspeelfilm, Le Passager, in 2006

Filmografie Eric Caravaca

Les Eblouis - Drama

Les Eblouis

Drama 
20 november 2019
Son Frère - Drama

Son Frère

Drama 
april 2004

Nieuws over Eric Caravaca

Disney+ gaat ook 'cultuurwaarschuwing' geven - Actueel

Disney+ gaat ook 'cultuurwaarschuwing' geven

Streamingdienst Disney+ komt niet alleen met een waarschuwing voor roken, maar gaat ook waarschuwingen geven bij programma's waarin personages of verhaallijnen voorkomen die tegenwoordig als beledigende stereotypen worden beschouwd. Dat meldt een woordvoerder vandaag.
Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven - Actueel

Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven

De Britse actrice Emilia Clarke is al een tijdje vrijgezel, maar ze hunkert naar de liefde. Die vindt ze maar niet, en volgens haar maakt haar bekendheid het er niet makkelijker op. Dat vertelde ze in een openhartig interview dat TV Familie citeert.
Dan toch een 'Friends'-reünie in de maak? - Actueel

Dan toch een 'Friends'-reünie in de maak?

Gaat de grote wens van 'Friends'-fans in vervulling? De zes hoofdrolspelers van 'Friends' en de bedenkers van de iconische hitserie zouden in gesprek zijn met HBO Max om een reüniespecial te maken. Wat het project juist inhoudt is nog niet bekend maar het zou niet gaan om nieuwe afleveringen.
'Game of Thrones'-actrice wil dolgraag eerste vrouwelijke James Bond worden - Actueel

'Game of Thrones'-actrice wil dolgraag eerste vrouwelijke James Bond worden

Volgend jaar komt de nieuwe 'James Bond'-film uit. Daarin zal Daniel Craig opnieuw de hoofdrol voor zijn rekening nemen, maar de kans bestaat dat een vrouw het daarna van hem overneemt. In dat geval kunnen de makers alvast rekenen op een wel heel populaire actrice.
5 films over autoracen - Actueel

5 films over autoracen

Deze week verschijnt het langverwachte "Le Mans 66" in de Belgische cinemazalen. Matt Damon speelt legende Carroll Shelby die wordt ingeschakeld door de Amerikaanse fabrikant Ford om een auto te maken die de Ferrari kan verslaan in de legendarische race van de 24 uur van Le Mans. De grote... Verder lezen...
De beste Vlaamse series op Netflix - Actueel

De beste Vlaamse series op Netflix

Eerder deze maand werd aangekondigd dat Sky een internationale remake van Beau Séjour zal maken. En ook Netflix voegt alsmaar meer Vlaamse series toe aan het aanbod.