Filmografie Christian Clavier

Biografie

Christian Clavier (Parijs, 6 mei 1952) is een Franse acteur. 
 
Na zijn studie aan het Parijse Instituut voor Politieke Studies begon hij zijn carrière als comedyacteur. Hij speelde in een aantal grote producties, waaronder in Asterix en Obelix en als hoofdrolspeler in de groots opgezette miniserie Napoleon Bonaparte. Hij speelde Thénardier in de miniserie Les Misérables. In al deze producties speelde hij samen met Gérard Depardieu.

Filmografie Christian Clavier

Ibiza - Komedie
juli 2019

Ibiza

Komedie Regie: Arnaud LemortMet: Christian Clavier, Mathilde Seigner, JoeyStarrPhilippe en Carole, die beiden gescheiden zijn van hun partner, hebben elkaar net ontmoet. Philippe is verliefd en bereid alles te doen om de twee tieners van Carole te behagen. Hij biedt de oudste zoon een deal aan: als hij zijn baccalaureaat behaalt, is hij het die zijn plaats voor de vakantie... Verder lezen...
Un Sac de Billes - Drama
januari 2017

Un Sac de Billes

Drama Regie: Christian DuguayMet: Patrick Bruel, Elsa Zylberstein,...Maurice en Joseph zijn twee jonge Joodse broers die in het bezette Frankrijk volledig op zichzelf aangewezen zijn. Dankzij een ongelofelijke dosis intelligentie, moed en vindingrijkheid pogen ze te ontsnappen aan de vijandige bezetter en weer verenigd te worden met hun familie.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: