Filmografie Noureen DeWulf

Geboortedatum: 28/02/84 (36 jaar)
 Nationaliteit: Verenigde Staten

Biografie

Noureen DeWulf (New York City, 28 februari 1984) is een Amerikaanse actrice van Indische afkomst. 
 
Noureen DeWulf werd in 1984 geboren in New York. Haar ouders waren afkomstig uit het Indiase Poona en DeWulf werd strikt islamitisch opgevoed in Georgia. Ze studeerde kunsten aan de universiteit van Boston. 
 
In 2005 speelde DeWulf een hoofdrol in de kortfilm West Bank Story over een moslima die verliefd wordt op een Israëlische soldaat. De film kreeg een Academy Award voor beste realistische kortfilm. Verder speelde ze gastrollen in verscheidene televisiese Lees de volledige biografie eries. In 2006 was ze te zien in de film American Dreamz. In 2007 had ze een kleine rol in Ocean's Thirteen. Nog in 2007 stond ze op de honderdste plaats van Maxims Hot 100 of 2007-lijst en in juni dat jaar stond ze op de cover van dat mannenblad

Filmografie Noureen DeWulf

Nieuws over Noureen DeWulf

Vanavond op TV: Sicario - Actueel

Vanavond op TV: Sicario

Kijk vanavond, nu zaterdag 4 april, om 23u05 op Q2 naar "Sicario"!
Fictiereeks over 'Tiger King' op komst: Maak geen gebruik van echte tijgers - Actueel

Fictiereeks over 'Tiger King' op komst: "Maak geen gebruik van echte tijgers"

De docureeks 'Tiger King', te bekijken op Netflix, is een inslaand succes en het idee om een fictiereeks over 'Joe Exotic' te maken kon dan ook niet lang uitblijven. Alleen hoopt dierenrechtenorganisatie PETA dat er op de set geen echte tijgers gebruikt zullen worden.
Een sprankeltje James Bond in tijden van #covid-19 - Actueel

Een sprankeltje James Bond in tijden van #covid-19

Om jullie niet volledig op jullie honger te laten zitten hebben wij een overzicht gemaakt de James Bond films die je alvast ter voorbereiding op de release van No Time to Die in november kan bekijken. Tijd genoeg daarvoor nu we toch allemaal samen in quarantaine zitten!