Filmografie Werner De Smedt

Biografie

Werner De Smedt studeerde eerst aan de Academie van Ninove, maar verliet deze en ging naar het Conservatorium van Brussel. In het tweede jaar van het Conservatorium, kreeg hij de rol van Bart Bouterse in Wittekerke aangeboden. 
 
In Flikken speelde hij sinds het vierde seizoen de rol van Nick Debbaut, maar verdween op het einde van het zevende seizoen uit de reeks. 
 
In Thuis speelde De Smedt de rol van Senne van 2001 tot 2002. Verder speelde hij in 2003 in De zaak Alzheimer en vertolkte hij diverse gastrollen. 
 
Recent was hij te zien in Steracteur Sterartiest op Eén. Hierin zong hij samen met enkele andere soapacteurs voor het goede doel. 
 
In 2007 speelt Werner De Smedt in de eerste speelfilm van Samson & Gert als politieagent. 
 
De Smedt trouwde in augustus 2007 in Gent met Julie Bafort, die al twee zoons, Lowie en Emile, had.

Filmografie Werner De Smedt

Dossier K - Thriller
december 2009

Dossier K

Thriller Regie: Jan VerheyenMet: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Blerim Destani,...Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet een onontkoombare clanoorlog in gang. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië,moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: