Infos

Geregisseerd door : Jeff Tremaine
In de zalen vanaf: 25 oktober 2006
Speelduur: 92 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera en de rest van de gang komen weer samen om allerlei stunts uit te halen in het vervolg op de komische superhit uit 2002!  
 
Toen JACKASS – THE MOVIE in 2002 wereldwijd in de bioscoop verscheen, reageerden de mensen ontzet, kwaad en geschokt. De critici noemden het een wanproduct, of ze zeiden dat JACKASS een bewijs was voor het afglijden van de westerse wereld. Ze noemden de film 'walgelijk' en 'een zielig commentaar op onze vermolmde cultuur'. Helaas voor hen is er nu een vervolg. JACKASS NUMBER TWO is van een nóg bedenkelijker niveau, en tegelijkertijd óók uitgekookter en laag-bij-de-grondser. Je zou kunnen zeggen: De inzet is hoger, maar de lat ligt lager. Gelukkig maar. Johnny Knoxville en zijn mensen maken deze keer een groter gebied op aarde onveilig dan in het eerste deel. Dat wordt smullen!  
 
WAARSCHUWING: De stunts in deze film zijn uitgevoerd door professionals. Dus aan jou en jouw sukkelige vriendjes wordt aangeraden om niet te proberen iets uit deze film na te doen.

Let op met kinderen tot 16 jaar Seks Grof taalgebruik
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Tiger Stripes
6
24 april 2024

Tiger Stripes

 Regie: Amanda Nell EuMet: Zafreen Zairizal, Deena Ezral, Piqa, Shaheisy Sam,...Zaffan worstelt met de puberteit en ontdekt een angstaanjagend geheim over haar veranderende lichaam. Ondanks haar pogingen om het onvermijdelijke te verbergen, komen haar vrienden achter haar gevaarlijke geheim en keren ze zich tegen haar. Terwijl Zaffan verder in het nauw wordt gegeven door haar... Verder lezen...
Salem
7
24 april 2024

Salem

 Regie: Jean-Bernard MarlinMet: Dalil Abdourahim, Oumar Moindjie,...Djibril is een jonge Comorees die in een probleemwijk van Marseille woont. Hij is lid van de Sprinkhanen en verliefd op Camillla, een Roma-meisje dat lid is van de rivaliserende bende, de Krekels. Wanneer ze hem vertelt dat ze zwanger is, zegt Djibril dat ze abortus moet plegen om een bendeoorlog... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: