Filmografie Johnny Knoxville

Biografie

Johnny Knoxville (Knoxville, 11 maart 1971, geboren als Phillip John Clapp) is een Amerikaans acteur, bekend van van het MTV-televisieprogramma Jackass. Tegenwoordig speelt hij ook in films als The Dukes of Hazzard, Daltry Calhoun en The Ringer. Knoxville is de neef van zanger en tekstschrijver Roger Alan Wade. Hoewel hij (officieel) dezelfde achternaam draagt als Eric Patrick Clapp, alias Eric Clapton schijnt hij geen familie te zijn.

Filmografie Johnny Knoxville

The Last Stand - Actie
januari 2013

The Last Stand

Actie Regie: Ji-Woon KimMet: Arnold Schwarzenegger, Johnny Knoxville,...Na een mislukte politieoperatie die zijn partner kreupel achterlaat, wordt agent Owens (Schwarzenegger) verteerd door schuldgevoelens en onzekerheid. Hij verlaat Los Angeles en gaat aan de slag als sheriff in het slaperige grensstadje Sommerton Junction, waar niemand een vlieg kwaad doet. Tot één... Verder lezen...
Jackass 3D - Komedie
november 2010

Jackass 3D

Komedie Regie: Jeff TremaineMet: Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O,...Jackass 3 is de het logische vervolg op de twee voorgangers waarin Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy en Rob Stull weer allerlei domme, riskante en weerzinwekkende acties voor de camera uithalen. In 3D dit keer!
Hot Rod - Komedie
september 2007

Hot Rod

Komedie Regie: Pam BradyMet: Johnny KnoxvilleAmateur stuntman Rod Kimble bereid zich voor op de stunt van zijn leven. Hij gaat proberen over vijftien bussen te springen om geld in te zamelen voor een hartoperatie van zijn stiefvader Frank, die hem mishandelt. Rod wil namelijk dat Frank beter wordt, zodat hij hem daarna in elkaar kan slaan!
Jackass 2 - Komedie
oktober 2006

Jackass 2

Komedie Regie: Jeff TremaineMet: Johnny Knoxville, Chris Pontius, Steve-O,...Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera en de rest van de gang komen weer samen om allerlei stunts uit te halen in het vervolg op de komische superhit uit 2002! Toen JACKASS – THE MOVIE in 2002 wereldwijd in de bioscoop verscheen, reageerden de mensen ontzet, kwaad en geschokt. De... Verder lezen...
A Dirty Shame - Komedie
juni 2005

A Dirty Shame

Komedie Regie: John WatersMet: Tracey Ullman, Chris Isaak, Selma Blair,...De film gaat over een onderdrukte huisvrouw, Sylvia Stickles (Tracey Ullman) die een hersenschudding krijgt en verandert in een soort vrijgevochten seksmessias. Samen met andere locale seksverslaafden olv Ray Ray (opperjackass Johnny Knoxville) gaat ze op zoek naar nieuwe vormen van erotiek.
Jackass : The Movie - Komedie

Jackass : The Movie

Komedie Regie: Jeff TremaineMet: Johnny Knoxville, Bam Margera, Jason Acuna,...Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: