Avant-première van 'Het Vijfde Seizoen'. - Actueel Cinema

 
Vanavond gaat de avant-première van 'Het Vijfde Seizoen' door in het Cultureel centrum van Strombeek, dit in aanwezigheid van de cast en de cineasten. De laatste film van regisseurskoppel Peter Brosens en Jessica Woodworth ('Khadak', 'Altiplano') handelt ook ditmaal over de relatie tussen mens en natuur. In 'Het Vijfde Seizoen' ontdekken we een wereld die geteisterd wordt door een allesomvattende natuurramp, de lente wil niet meer komen. De cyclus der seizoenen is volledig ontspoord. Alice en Thomas, twee jongeren die in een Ardens dorpje wonen, trachten zin te geven aan een wereld die rondom hen instort. Voor tickets en info kan u surfen naar: http://www.ccstrombeek.be/programma/3758/het-vijfde-seizoen-la-cinquieme-saison-/avant-premiere. Tickets zijn nog te koop tot 20u15.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
La Cinquième Saison

Het Vijfde Seizoen

Drama  Regie: Peter Brosens & Jessica Woodworth Met: Sam Louwyck, Aurélia Poirier, Peter Van den Begin De wereld wordt getroffen door een mysterieuze, allesomvattende natuurramp: de lente wil niet meer komen. De cyclus der seizoenen is volledig ontspoord. Alice en Thomas, twee jongeren die in een Ardens dorpje wonen, trachten zin te geven aan een wereld die rondom hen instort.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: