Deadpool 3 : it's a wrap! - Actueel Cinema

   - 
Deadpool 3 : it's a wrap!

Ryan Reynolds en zijn crew hadden slechts 6 maanden nodig om het vervolg op de avonturen van superheld Dead Pool te filmen. De acteur kondigde het nieuws zelf aan op sociale netwerken. Het was een emotionele Ryan Reynolds die de aankondiging deed op X (voorheen Twitter). Hij verklaarde :

het kostuum verbergt het bloed. En ook zweet... Maar vandaag, met het einde van de Deadpool-opnames, verbergt het vooral tranen. Een groot, eeuwig dank je wel aan de cast en crew van onze film die de wind, de regen, de stakingen en de stormen trotseerden. 
@EchteHughJackman
... allemaal onder de energieke leiding van 
@ShawnLevyDirect

Ik heb een film kunnen maken met mijn beste vrienden en dat gebeurt niet vaak. Tot ziens op 26 juli...

 Deadpool 3, geregisseerd door Shawn Levy, zal de terugkeer zien van de cast waaronder Leslie Uggams, Morena Baccarin, Stefan Kapicic, Karan Soni, Brianna Hildebrand en Shioli Kutsuna. De film staat gepland voor een release in België op 24 juli 2024.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine

Actie, Komedie 
24 juli 2024
Regie: Shawn Levy Met: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Matthew Macfadyen,...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: