Ontdek de nieuwe featurette voor 'The Creator' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek de nieuwe featurette voor 'The Creator'

Ontdek de nieuwe poster en een nooit eerder vertoonde featurette voor de nieuwe film van regisseur Gareth Edwards ("Rogue One: A Star Wars Story"). Gareth Edwards toont zijn visie op sciencefictioncinema en vertelt ons meer over de ontwikkeling van het ultrarealistische universum dat hij creëerde voor "The Creator".

De film heeft John David Washington ("Tenet"), Gemma Chan ("Eternals"), Ken Watanabe ("Inception"), Sturgill Simpson ("Dog"), nieuwkomer Madeleine Yuna Voyles en Academy Award®-winnaar Allison Janney ("I, Tonya") in de hoofdrollen. Het scenario is van Gareth Edwards en Chris Weitz, naar een verhaal van Edwards. De producenten zijn Gareth Edwards, p.g.a., Kiri Hart, Jim Spencer, p.g.a. en Arnon Milchan. De uitvoerende producenten zijn Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer en Zev Foreman.

Synopsis :
In een toekomstige oorlog tussen de mens en de krachten van kunstmatige intelligentie wordt Joshua (Washington), een geharde ex-special forces agent die treurt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan), gerekruteerd om de Creator op te sporen en te doden. De Creator is de ongrijpbare architect van geavanceerde AI die een mysterieus wapen heeft ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen ... en de mensheid zelf. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen dwars door de vijandelijke linies, naar het donkere hart van door AI bezet gebied ... alleen om te ontdekken dat het wapen dat het einde van de wereld moet betekenen, een AI in de vorm van een jong kind is.

The Creator vanaf 27 september in de bioscoop

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
The Creator

The Creator

Science-Fiction, Drama  Regie: Gareth Edwards Met: John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe In een toekomstige oorlog tussen de mens en de krachten van kunstmatige intelligentie wordt Joshua (Washington), een geharde ex-special forces agent die treurt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan), gerekruteerd om de Creator op te sporen en te doden. De Creator is de ongrijpbare architect van... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: