Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves : ontdek de finale trailer - Actueel Cinema

   - 

5 thieves, 5 questions, so many creatures.

Bekijk nu de finale trailer van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves met Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head en Hugh Grant.

Het verhaal : 

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves op 25 maart in de bioscopen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Dungeons & dragons: honor among thieves

Dungeons & dragons: honor among thieves

Actie, Avontuur  Regie: Jonathan Goldstein & John Francis Daley Met: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page,... Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de rijke wereld... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: