Opnames 22 Mei gaan van start - Actueel Cinema

 
Twee jaar na Ex-Drummer is de regisseur helemaal klaar voor zijn nieuwe prent. Zijn vorige film deed heel wat stof opwaaien, maar ook nu zal '22 Mei' hoogstwaarschijnlijk voor de nodige commotie zorgen. De film gaat over slachtoffers bij een zelfmoordaanslag. We volgen het leven van Sam (gespeeld door Sam Louwyck), een wat troosteloze veertiger die als bewakingsagent in een winkelcentrum werkt. Wanneer op een dag een jongen zichzelf tot ontploffing probeert te brengen in het winkelcentrum, verandert Sam zijn leven drastisch. De opnames zullen zowel in Brussel, Luik als Rotterdam plaatsvinden.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
22 mei

22 mei

Drama  Regie: Koen Mortier Met: Sam Louwyck, Titus De Voogdt, Steffi Peeters,... Sam, een wat troosteloze veertiger, werkt als bewakingsagent in een winkelcentrum. Zijn leven wordt door elkaar geschud wanneer er op een dag een jongen met een rugzak zichzelf in het winkelcentrum tot ontploffing brengt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: