Vanavond op TV: Brooklyn's Finest - Actueel Cinema

   - 

Nadat een jonge zwarte tiener werd neergeschoten door de politie in de New Yorkse wijk Brooklyn, breekt de hel los. In deze moeilijke omstandigheden beleven drie doorwinterde agenten de donkerste jaren uit hun carrière: een uitgebluste wijkagent enkele dagen voor zijn pensioen, een corrupte narcotica-agent die moeilijk de eindjes aan elkaar kan knopen en een undercoveragent die moet kiezen tussen zijn loyaliteit aan het korps en zijn vrienden uit de onderwereld. Drie ogenschijnlijk op zichzelf staande verhalen die toch met elkaar verbonden blijken te zijn.

Kijk vanavond, nu donderdag 27 mei, om 20u40 op VTM3 naar "Brooklyn's Finest"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Brooklyn's Finest

Brooklyn's Finest

Actie, Politie  Regie: Antoine Fuqua Met: Richard Gere & Don Cheadle Het verhaal van drie agenten in Brooklyn uit verschillende onderdelen van het korps. Na een tijd kruisen hun wegen als ze met dezelfde misdaad te maken krijgen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: