WHAT / IF

(0 stemmen)
WHAT / IF
Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : WHAT / IF
Geregisseerd door : Mike Kelley
In de zalen vanaf: 24 mei 2019
Speelduur: 60 minuten
Genre: Drama
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk WHAT / IF via video on demand/streaming.

 Synopsis

Een idealistische wetenschapper en haar man sluiten een gestoorde deal met een mysterieuze investeerder om startkapitaal te krijgen voor haar medisch-technische start-up.

 1 Seizoenen

Seizoen 1 (2019)

12 afleveringen  | Uitzendingen : 24/05/2019 Een idealistische wetenschapper en haar man sluiten een gestoorde deal met een mysterieuze investeerder om startkapitaal te krijgen voor haar medisch-technische start-up. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (12 afleveringen)
Pilotaflevering
afleveringen 1 : Pilotaflevering
Een stel zoekt de grens van vertrouwen op als ze een voorstel krijgen van een beruchte investeerder: een nacht met Sean voor het geld om Lisa's bedrijf te starten.
What Now
afleveringen 2 : What Now
Als het grote nieuws van Emigen naar buiten komt, probeert Sean met zijn verleden af te rekenen en gaat Lisa de confrontatie aan met Anne, die haar uitdaagt te stoppen.
What Happened
afleveringen 3 : What Happened
Geheimen en leugens zetten de relatie van Lisa en Sean onder druk. Angela en Marcos worden uit elkaar gedreven door verlangen. Anne bezoekt plekken uit haar verleden.
What Drama
afleveringen 4 : What Drama
What Drama
afleveringen 4 : What Drama
Sean onderneemt actie om de situatie te redden. Angela zoekt naar antwoorden. Anne maakt zich klaar om mensen te ruïneren en de koppels beleven een huizendrama.
What Next
afleveringen 5 : What Next
Een maand later doet Lisa belangrijke ontdekkingen en ontvangt Sean belangrijk nieuws. Het verleden van Anne, Angela en Marcos komt aan het licht.
What History
afleveringen 6 : What History
Lisa profiteert van de aandacht en helpt Cassidy om in het verleden van Anne te graven. Sean en Marcos krijgen geheimen te horen en Ian verlegt opnieuw zijn grenzen.
What Ghosts
afleveringen 7 : What Ghosts
Lisa en Anne groeien naar elkaar toe tijdens een stormachtige nachtvlucht. Sean krijgt het benauwd tijdens zijn reünie en Todd komt een oude vijand tegen.
What Ghosts
afleveringen 7 : What Ghosts
What Secrets
afleveringen 8 : What Secrets
Alle zekerheid lijkt weg te vallen wanneer Sean zich voor Lisa afsluit en Marcos de waarheid vertelt. Angela en Todd duiken in het duistere verleden van Ian.
WTF
afleveringen 9 : WTF
Wanhopig om de controle te krijgen, probeert Lisa de rollen om te draaien met haar belagers. Anne's cynisme begint weg te vallen en Ian speelt een ziekelijk spel.
What Remains
afleveringen 10 : What Remains
De waarheid komt aan het licht. Lisa haalt flink uit naar grote spelers. Sean gaat naar de rechtbank en Angela moet een beslissing op leven en dood nemen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: