Infos

Engelse titel : Tom Clancy's Jack Ryan
Geregisseerd door : Graham Roland & Carlton Cuse
In de zalen vanaf: 30 augustus 2018
Speelduur: 60 minuten
Genre: Actie
Land : US (2018)

 VOD

Bekijk Tom Clancy's Jack Ryan via video on demand/streaming.

 Synopsis

Tom Clancy's Jack Ryan richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten. Een terroristische leider blijkt een grote aanslag voor te bereiden tegenover de Verenigde Staten en hun bondgenoten.

 3 Seizoenen

Seizoen 3

Tom Clancy's Jack Ryan richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten. Een terroristische leider blijkt een grote aanslag voor te bereiden tegenover de Verenigde Staten en hun bondgenoten. Alle afleveringen weergeven 3

Seizoen 2

Tom Clancy's Jack Ryan richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten. Een terroristische leider blijkt een grote aanslag voor te bereiden tegenover de Verenigde Staten en hun bondgenoten. Alle afleveringen weergeven 2

Seizoen 1 (2018)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 30/08/2018 Tom Clancy's Jack Ryan richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten. Een terroristische leider blijkt een grote aanslag voor te bereiden tegenover de Verenigde Staten en hun bondgenoten. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (8 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
CIA-analist Jack Ryan legt een reeks verdachte transacties bloot die hem en zijn baas James Greer van achter hun bureau het veld in jagen om een krachtige nieuwe bedreiging voor de wereld op te sporen. Hanin begint de zaken van haar man in twijfel te trekken nadat hij een mysterieuze buitenstaander bij hen thuis heeft gebracht.
French Connection
afleveringen 2 : French Connection
Jack en Greer decoderen een nieuw stukje informatie dat hen naar Parijs brengt en een stap dichter bij de ongrijpbare Suleiman. De man van Hanin keert terug naar huis met hernieuwde geestdrift voor zijn geheime missie, waardoor hij geen zekerheid kan bieden over de toekomst van zijn familie.
Black 22
afleveringen 3 : Black 22
Drone piloot Victor worstelt met de immense verantwoordelijkheid die aan zijn baan is verbonden. Jack en Greer sluiten zich aan bij Franse inlichtingendiensten op een missie om de broer van Suleiman op te sporen. Hanin wordt gedwongen om een gevaarlijke beslissing te nemen in het belang van hun kinderen.
The Wolf
afleveringen 4 : The Wolf
Naarmate Jack en Cathy dichterbij komen, wordt het dubbelleven van Jack op de proef gesteld. Een show van geweld van Suleiman draagt bij aan zijn rangen en brengt hem een stap dichter bij zijn volgende aanval.
End of Honor
afleveringen 5 : End of Honor
Na de vreselijke Parijse kerkaanval ontdekken Jack en Greer een diepere strategie achter Suleiman's acties, waardoor hij Jack dwingt een ongewone valstrik voor hem te suggereren. Hanin staat voor nieuwe uitdagingen in haar zoektocht naar vrijheid.
Sources and Methods
afleveringen 6 : Sources and Methods
Jack's morele code wordt getest wanneer hij en Greer een Turkse crimineel gebruiken om hen te helpen een hoogwaardig doelwit op te sporen dat hen mogelijk naar Suleiman kan leiden. Hanin probeert haar achtervolgers te ontwijken en haar dochters veilig te houden. Cathy onderzoekt een uitbraak van een virulente vorm van Ebola die kan wijzen op iets onheilspellender.
The Boy
afleveringen 7 : The Boy
Jack en Greer proberen hun meerderen te overtuigen om een verkrachte grondaanval te leiden om Suleiman te vangen. Jacks dubbele leven kost hem een belangrijke relatie.
Inshallah
afleveringen 8 : Inshallah
Jack en Greer vrezen dat de volgende aanval van Suleiman mogelijk op Amerikaanse bodem zou plaatsvinden. Ze moeten uitzoeken hoe ze hem kunnen stoppen of enorme kosten kunnen riskeren.

 Casting

John Krasinski

Jack Ryan
Abbie Cornish

Cathy Mueller
Wendell Pierce

James Greer
Ali Suliman

Suleiman
Jovan Adepo

Marcus
Jordi Mollà

President Nicolás Reyes
Francisco Denis

General Miguel Ubarri
Jovan Adepo

Marcus Bishop
Michael Kelly

Mike November
Cristina Umaña

Gloria Bonalde
Noomi Rapace

Harriet "Harry" Baumann
Okieriete Onaodowan

Adebayo 'Ade' Osoji
Louis Ozawa

Chao Fah
Zuleikha Robinson

Zeyara Lemos
Ryn Greenwell

Bennu Fah
Michael Peña

Domingo Chavez
Betty Gabriel

Elizabeth Wright
Betty Gabriel

Elizabeth Wright

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: