Infos

Engelse titel : The Order
Geregisseerd door : Dennis Heaton & Shelley Eriksen
In de zalen vanaf: 3 juli 2019
Speelduur: 50 minuten
Genre: Drama
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk The Order via video on demand/streaming.

 Synopsis

Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

 2 Seizoenen

Seizoen 2 (2020)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 18/06/2020 Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7 : Aflevering 7
afleveringen 8 : Aflevering 8
afleveringen 9 : Aflevering 9
afleveringen 10 : Aflevering 10

Seizoen 1 (2019)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 03/07/2019 Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Hell Week - Deel 1
afleveringen 1 : Hell Week - Deel 1
Op de Belgrave Universiteit treedt Jack toe tot een geheim genootschap vol mysterie en magie. Al snel wordt de campus opgeschrikt door een reeks vreemde moorden.
Hell Week - Deel 2
afleveringen 2 : Hell Week - Deel 2
Pops vertelt zijn theorie over de aanvallen. Jack en Alyssa proberen de andere groentjes in de gaten te houden. In de tempel komt Jack een berucht persoon tegen.
Introduction To Ethics - Deel 1
afleveringen 3 : Introduction To Ethics - Deel 1
Jack komt erachter dat hij is geselecteerd voor een rivaliserend geheim genootschap. Later krijgt hij een les in magie en ontdekt hij dat elke spreuk een prijs heeft.
Introduction to Ethics - Deel 2
afleveringen 4 : Introduction to Ethics - Deel 2
Jack stelt voor om met de Ridders samen te werken en Randall leert hem hoe hij zijn krachten moet gebruiken. Ondertussen neemt Edward Alyssa onder zijn hoede.
Homecoming - Deel 1
afleveringen 5 : Homecoming - Deel 1
De Ridders vragen Jack om de plannen van De Orde te saboteren, die zich voorbereidt op een gevaarlijke, duistere spreuk.
Homecoming - Deel 2
afleveringen 6 : Homecoming - Deel 2
Terwijl De Orde op de campus achter weerwolven aan zit, vluchten Jack en Alyssa met de Necrofoon van Renee, een apparaat waarmee ze met de doden kunnen communiceren.
Undeclared - Deel 1
afleveringen 7 : Undeclared - Deel 1
Alyssa confronteert Jack met zijn geheim. Rectrice Vera vraagt Edward naar het Vade Maecum en wil dat Gabrielle op zoek gaat naar de waarheid.
Undeclared - Deel 2
afleveringen 8 : Undeclared - Deel 2
Alyssa helpt de Ridders bij de zoektocht naar Randall en ontdekt een gestoord experiment van een arts. Edward krijgt bezoek van de vorige eigenaar van het Vade Maecum.
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10

 Casting

Jake Manley

Jack Morton
Sarah Grey

Alyssa Drake
Matt Frewer

Peter Morton
Sam Trammell

Eric Clarke
Max Martini

Edward Coventry
Adam DiMarco

Randall Carpio
Louriza Tronco

Gabrielle
Devery Jacobs

Lilith Bathory
Thomas Elms

Hamish Duke
Adam DiMarco

Randall
Adam DiMarco

Randall

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: