5 series voor de fans van Euphoria

Ben jij ook zo'n grote fan van de serie? En hunker je naar méér? Kijk dan zéker ook deze 5 series!
5 series voor de fans van Euphoria

Op 10 januari is het zover, dan verschijnt het 2de seizoen van Euphoria.

Ben jij ook zo'n grote fan van de serie? En kan je ook niet wachten tot het tweede seizoen eindelijk verschijnt? Kijk dan zéker ook deze 5 series!

Skam - Drama
2

Skam

Drama | 4 seizoen(en)  | 58 aflevering(en)
2015
Regie: Julie AndemMet: Iman Meskini, Iman Meskini, Ulrikke Falch,...SKAM is een Noorse tienerdrama internetreeks over het dagelijkse leven van tieners op de Hartvig Nissen School in Oslo. De reeks liep van 25 september 2015 tot en met 24 juni 2017 en werd geproduceerd door NRK P3, dat deel uitmaakt van de Noorse publieke omroep NRK.
My So-Called Life - Drama
4

My So-Called Life

Drama | 1 seizoen(en)  | 21 aflevering(en)
1994
Regie: Winnie HolzmanMet: Claire Danes, Claire Danes, Jared Leto,...My So-Called Life is een Amerikaanse televisieserie die in 1994-1995 in de Verenigde Staten werd uitgezonden en in 1997 in Nederland op de zender MTV te zien was. De serie volgt een groepje opgroeiende jongeren.
Scherpe voorwerpen - Drama
5

Scherpe voorwerpen

Drama | 1 seizoen(en)  | 12 aflevering(en)
2018
Regie: Marti NoxonMet: Amy Adams, Chris Messina, Patricia Clarkson,...Camille, een misdaad verslaggeefster, net ontslagen uit het psychiatrische ziekenhuis wegens jaren lang van zelf pijniging, keert terug naar haar geboorteplaats; Wind Gap, Mo, om de moorden van 2 jonge meisjes te onderzoeken. Door deze opdracht, beland ze terug in haar jeugd, onder het critische... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: