5 series voor de fans van Tom Clancy's Jack Ryan

Ben jij ook zo'n grote fan van Tom Clancy's Jack Ryan? Heb jij de eerste twee seizoenen ook op één twee drie uitgekeken? Wij maakten alvast een selectie van enkele gelijkaardige series die je kan bingewatchen terwijl je vol ongeduld wacht op seizoen drie!
5 series voor de fans van Tom Clancy's Jack Ryan

Tom Clancy's Jack Ryan richt zich op de hedendaagse geopolitiek en terroristische dreigingen. Jack Ryan stuit als onervaren CIA-analist op een aantal verdachte geldtransacties en wordt door zijn superieur meegesleurd naar het Midden-Oosten. Een terroristische leider blijkt een grote aanslag voor te bereiden tegenover de Verenigde Staten en hun bondgenoten.

Ben jij ook zo'n grote fan van Tom Clancy's Jack Ryan? Heb jij de eerste twee seizoenen ook op één twee drie uitgekeken? Wij maakten alvast een selectie van enkele gelijkaardige series die je kan bingewatchen terwijl je vol ongeduld wacht op seizoen drie!

Homeland - Drama
1

Homeland

Drama | 8 seizoen(en)  | 121 aflevering(en)
2011
Regie: Howard Gordon, Alex Gansa, Gideon RaffMet: Mandy Patinkin, Claire Danes, Elizabeth Marvel,...Tijdens Carrie Mathison's verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia. Je kan Homeland kijken op Netflix.
The Americans - Historische
2

The Americans

Historische | 6 seizoen(en)  | 23 aflevering(en)
2013
Regie: Joel Fields & Joe WeisbergMet: Keri Russel & Matthew RhysPhillip en Elizabeth Jennings, twee KGB-spionnen, verhuisden begin jaren tachtig met hun twee kinderen naar de buitenwijken van Washington, net nadat Ronald Reagan tot president werd verkozen. Ervan uitgaande dat een dubbele identiteit steeds moeilijker wordt voor hen, vooral in deze periode van de Koude Oorlog, kan de kleinste fout hen het leven kosten... Je kan deze serie bekijken op Amazon Prime.
The Night Manager - Drama
4

The Night Manager

Drama | 2 seizoen(en)  | 6 aflevering(en)
2016
Regie: David FarrMet: Tom Hiddleston, Tom Hiddleston, Hugh Laurie,...Jonathan Pine is een voormalige soldaat die nu manager is van een luxe hotel. Op een avond komt hij Sophie tegen, een Frans-Arabische vrouw en minnares van een Arabische wapenhandelaar die banden heeft met Onslow Roper, een nog grotere wapenhandelaar. Sophie overhandigt Jonathan belastende documenten en vraagt die aan de Egyptische autoriteiten over te dragen. Jonathan geeft de documenten echter ook aan het Britse MI-6. Niet veel later wordt Sophie dood aangetroffen. Wanneer 6 maanden later Roper weer opduikt in het hotel wordt hij door een stel agenten van de inlichtingendienst aangeworven om te infiltreren in het internationale netwerk van de illegale wapenhandel. Jonathan staat te popelen om wraak te nemen voor Sophie en stemt ermee in. Je kan deze serie bekijken op Amazon Prime.
Sherlock - Thriller
5

Sherlock

Thriller | 5 seizoen(en)  | 22 aflevering(en)
2010
Regie: Mark Gatiss & Steven MoffatMet: Mark Gatiss, Una Stubbs, Benedict Cumberbatch,...Sherlock Holmes was altijd al zijn tijd vooruit. Nu is hij terug zoals we hem graag zien: scherp, eigentijds, lastig en gevaarlijk. Benedict Cumberbatch zet Sherlock neer in een nieuw eigentijds licht. Hij herkent een software-ontwikkelaar aan zijn stropdas en een piloot aan zijn duim. Zijn unieke analytische brein kent geen gelijke op deze aarde. Om verveling tegen te gaan lost hij misdaden op. Een toevallige ontmoeting brengt hem in contact met soldaat John Watson, vertolkt door Martin Freeman. Ze kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar juist Sherlocks verstand en Johns pragmatische insteek vormen samen een onbreekbaar verbond. Je kan Sherlock kijken op Netflix.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: