5 series voor de fans van Succession

Kijk jij ook vol ongeduld uit naar het nieuwe seizoen van Succession dat binnenkort zal verschijnen? En zoek je nog een gelijkaardige serie om te bingewatchen tot dan?

De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat zelf ook zo?

Kijk jij ook vol ongeduld uit naar het nieuwe seizoen van Succession dat binnenkort zal verschijnen? En zoek je nog een gelijkaardige serie om te bingewatchen tot dan?

Wij maakten een overzicht met 5 gelijkaardige topseries!

Dynasty - Drama
3

Dynasty

Drama | 4 seizoen(en)  | 88 aflevering(en)
2017
Regie: Sallie Patrick, Stephanie Savage, Josh Schwartz, Richard and Esther ShapiroMet: Elizabeth Gillies, Elizabeth Gillies, Grant Show,...Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Christal is nieuwe vriendin van Blake... Verder lezen...
Industry - Drama
5

Industry

Drama | 1 seizoen(en)  | 11 aflevering(en)
2020
Regie: Mickey Down & Konrad KayMet: Charlotte Callaghan, Charlotte Callaghan,...In de moordende wereld van de internationale financiën concurreert een groep jonge afgestudeerden voor een beperkt aantal vaste posities bij een top-investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen snel als ze zich onderdompelen in een bedrijfscultuur die... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: