4 series voor de fans van Squid Game

De serie Squid Game is een grote hit. Ben jij ook zo'n fan? En wil je méér? Bingewatch dan zeker ook de volgende vier series!
4 series voor de fans van Squid Game

Honderden mensen, die allen met het leven geworsteld hebben, worden uitgenodigd om mee te spelen in een geheimzinnige overlevingscompetitie, genaamd 'Squid Game'. Al gauw blijkt, dat de spellen in deze competitie, die ogenschijnlijk kinderspellen lijken, een dodelijke afloop voor de verliezer kennen. De deelnemers zetten letterlijk hun leven op het spel voor een miljoenenprijs, die maar aan een enkele persoon kan toebehoren.

De serie Squid Game is een grote hit. Ben jij ook zo'n fan? En wil je méér? Bingewatch dan zeker ook de volgende vier series!

Black Mirror - Drama
2

Black Mirror

Drama | 7 seizoen(en)  | 39 aflevering(en)
2011
Regie: Charlie BrookerMet: Douglas Hodge, Brian Pettifer, Andrea Riseborough,...Black Mirror is een anthologie, vergelijkbaar met series als The Twilight Zone en Welcome to Paradox. Dit betekent dat de reeks bestaat uit een aaneenschakeling van uiteenlopende losse verhalen. Iedere aflevering speelt zich af op een andere locatie (of zelfs in een andere realiteit), met steeds... Verder lezen...
The Purge - Drama
3

The Purge

Drama | 2 seizoen(en)  | 30 aflevering(en)
2018
Regie: James DeMonacoMet: Max Martini, Derek Luke, Paola Nuñez, Joel Allen,...Sinds de Verenigde Staten geregeerd worden door een totalitaire politieke partij, vindt er jaarlijks een zogenaamde Purge nacht plaats. De Purge is een twaalf uur durende nacht waarin alle misdaden waaronder vandalisme, moord, brandstichting en diefstal legaal zijn. Een groep ogenschijnlijk... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: