Game of Thrones S06, Star Trek - The Animated Series, The Affair, The 100 S03... Uw Serie Review. - Review Series

    

De nieuwe box opendoen van Game of Thrones gaat altijd gepaard met een dosis opwinding. Tot nu is dit steeds al terecht geweest. Na een uiterst interessante verandering in seizoen 5 krijgen we nu een nieuwe batch episodes voorgeschoteld vol mysterie, radicaliteit, matriarchale toestanden en de  alomtegenwoordige bedreiging van de White Walkers. We zijn getuige van de publieke vernederingen van Cersei en van Danerys Targaryen die er nog sterker zullen uitkomen. Er is de ongelofelijke Jon Snow plot (laat u verrassen) en oorlogen die veel bloed vergieten. Dit zesde seizoen legt de lat heel heel hoog. Vreugde alom wanneer we ontdekken dat de Home Entertainement uitgave een extra bonus uur aanbiedt! Wat heeft een mens nog meer nodig? Dit geschenk zou wel mooi onder de kerstboom liggen! 

Rating: 9/10. Extra’s: audio commentaar, verwijderde scènes, scènes op de set, etc.


In afwachting van een avondje thuis met Star Trek Beyond, kan de honger van hardcore fans reeds gestild worden met de tekenfilm serie van Star Trek, die verdeeld werd door de Amerikaanse televisie in 1973 en 1974. Deze merkwaardige uitbreiding geeft ons een vreemd en terughoudend plezier: de tekeningen zijn vrij naïef en de scenario’s zijn heel minimalistisch. Het komt wat overeenk met een universum uit de jaren ’60. Met deze Blu-Ray in je handen kan je je dus aan iets anachronistisch, aangenaams en eigenzinnigs verwachten.

Rating: 6,5/10. Extra’s : audio commentaar, making of , featurettes…Wat houden we van The Flash, een jonge held en grappenmaker die doet denken aan Spiderman / Peter Parker. Het eerste seizoen bezorgde ons al grote angstmomenten. De 22 nieuwe afleveringen zullen ons verlangen naar meer metamenselijke schepsels invullen. The Flash overschrijdt de kwaliteit van The Arrow en bevindt zich onder het onberispelijke Gotham. Het is geen toeval als Kevin Smith in the picture komt.

Rating: 7/10. Extra’s: Crossover afleveringen met Arrow, achter de schermen, featurettes…Het is al een tijdje geleden dat er nog commentaar is gekomen op The Big Bang Theory om voorzichtig de handdoek in de ring te gooien, gezien men er globaal gezien minder mee kon lachen. Niets aan te doen… Deze geek versie van Friends bezit vertederende personages en humor heeft de serie zeker nog niet verlaten. De koude oorlog tussen Sheldon en Amy, de muziekgroep van Raj en Howard, de gevoelige spitsvondigheden van Raj, Bernadette die zwanger wordt… materiaal in volle uitbreiding. Indien je tevreden bent met een vleugje gekheid, aarzel dan zeker niet om de avonturen te blijven volgen van deze sympathieke groep vrienden. 

Rating: 7/10. Extra’s: Featurettes, bloopers…

In het kort:

Vervolg hier, vervolg daar, en meer!

- Het leven van onze vriend Nick Burkhardt neemt plots een uitgesproken, sombere twist… Dit vijfde seizoen van Grimm verkent de meest verborgen hoeken van de menselijke en onmenselijke ziel!?

- Wie had er gewed op de levensduur van Bates Motel? Het basisidee: de jeugd van Norman Bates (Psycho). Dit vierde seizoen dringt binnen in de gekheid van de antiheld van wie we zijn toekomstige misdaden kennen. Een excellente middenmaat.- Geen verrassingen in het 2e seizoen van 12 Monkeys, waarvan het eerste seizoen een pijnlijke start kende. Uiteindelijk vermindert mettertijd de link naar het werk van Terry Gilliam en keren we terug naar het spel van de tijdsparadox.  

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven