Homeland seizoen 4: het lijkt er sterk op dat twee actrices de serie zullen verlaten... - Actueel Series

   - 

Nu de finale van seizoen 3 erop zit, bereidt de serie Homeland zich voor op veranderingen en wordt er geschoven met de cast. Opgelet, spoilers!! Het is natuurlijk onvermijdelijk, als je bedenkt welke tragische gebeurtenissen er zich hebben afgespeeld tijdens de laatste aflevering: Brody is dood en het is dus maar logisch dat zijn familie heel wat minder aanwezig zal zijn volgend jaar, in seizoen 4…  

Actrices Morena Baccarin (Jessica) en Morgan Saylor (Dana), die de rol van de vrouw en de dochter van de militair vertolken, zullen volgend jaar geen deel meer uitmaken van de voornaamste cast van Homeland. Wil dit zeggen dat ze nog maar zullen meespelen in één of twee afleveringen… vooraleer ze de serie definitief verlaten?

>>> Homeland : zal een derde seizoen er te veel aan zijn? (review)

In ieder geval moeten we toegeven dat deze twee personages dit jaar al een behoorlijk eind aan de kant waren geschoven. Dana kreeg een kleine intrige in het begin van het derde seizoen, maar haar moeder moest zich tevredenstellen met kruimels, en daar bleef het verder bij. De zwangerschap van Morena Baccarin, die verborgen moest blijven tijdens de tweede helft van het seizoen, heeft de situatie vast verergerd. Seizoen 4 van Homeland wordt verwacht in 2014 op de Amerikaanse zender Showtime.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: