HBO giet Zuid-Koreaanse Oscarfavoriet 'Parasite' in tv-serie - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse betaalzender HBO herwerkt de gelauwerde Zuid-Koreaanse tragikomedie 'Parasite' tot een minireeks voor het kleine scherm. Dat melden Amerikaanse media. 

Scenarist en regisseur Bong Joon-ho zal voor de herwerking in zee gaan met Adam McKay ('The Big Short', 'Vice', 'Succession'). Volgens entertainmentsite The Hollywood Reporter is de deal nog niet helemaal beklonken, maar HBO kwam als winnaar uit de bus van een forse biedingsstrijd met Netflix voor de rechten.

Vorige week nog sleepte 'Parasite' de Golden Globe in de wacht voor beste niet-Engelstalige film. De Zuid-Koreaanse film won vorig jaar de Gouden Palm in Cannes en is één van de Oscarfavorieten. De zwarte tragikomedie draait rond het leven van een Zuid-Koreaanse familie van wie de leden allemaal werkloos zijn. Op een dag slaagt de zoon erin om privédocent Engels te worden bij een steenrijke familie. Langzaam infiltreren alle leden van de familie in het glamoureuze leven van het andere, welgestelde gezin. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Meer info over de film

Succession - Drama
1

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: