Narcos: Mexico

(0 stemmen)
Narcos: Mexico
Season 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Narcos: Mexico
Geregisseerd door : Eric Newman & Carlos Bernard
In de zalen vanaf: 16 november 2018
Speelduur: 50 minuten
Genre: Drama
Land : US (2018)

 VOD

Bekijk Narcos: Mexico via video on demand/streaming.

 Synopsis

Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden.

 3 Seizoenen

Season 3

11 afleveringen Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (11 afleveringen)
afleveringen 1
afleveringen 2
afleveringen 3
afleveringen 3
afleveringen 4
afleveringen 5
afleveringen 6
afleveringen 7
afleveringen 8
afleveringen 9
afleveringen 10

Seizoen 2 (2020)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 13/02/2020 Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
Salva El Tigre
afleveringen 1 : Salva El Tigre
Félix wordt 40 en maakt zich zorgen over de loyaliteit van zijn medewerkers. Hij spreekt Pacho hierover aan. Walt en zijn team willen uit wraak mensen ontvoeren.
Alea lacta Est
afleveringen 2 : Alea lacta Est
Verdin tart de DEA-agenten die hem martelen. Félix biedt opiumdealer Guerra aan om partners te worden. Benjamíns zus Enedina komt met een nieuw bedrijfsidee.
Ruben Zuno Arce
afleveringen 3 : Ruben Zuno Arce
Als de Amerikanen Kiki's moordenaars bijna te pakken hebben, wordt Félix door meerdere adviseurs aangeraden om onder te duiken. Amado helpt Acosta een vete op te lossen.
The Big Dig
afleveringen 4 : The Big Dig
Zuno wordt gehoord ten overstaan van een jury. Isabella probeert een deal te sluiten met Enedina. Félix doet een gedurfd aanbod aan een Amerikaanse contactpersoon.
AFO
afleveringen 5 : AFO
Calderoni informeert Walt over de spanning tussen de plaza's. Chapo zet de bouw van zijn tunnel voort. Félix' overleg met Pacho neemt een onverwachte wending.
El Dedazo
afleveringen 6 : El Dedazo
Félix praat met een politieke leider. Als de rivaliteit tussen Sinaloa en Tijuana toeneemt, houdt Benjamín voet bij stuk. Walts team concentreert zich op vliegtuigen.
Truth and Reconciliation
afleveringen 7 : Truth and Reconciliation
Félix heeft een nieuw plan om de PRI te helpen de verkiezingen te winnen en Cárdenas te verslaan. Walt woont in Ojinaga een onverwachte bijeenkomst bij over Félix.
Se Cayó El Sistema
afleveringen 8 : Se Cayó El Sistema
Als een krant een interview met Acosta publiceert, gaan de Mexicaanse autoriteiten, de FBI en Félix allemaal naar hem op zoek. De presidentsverkiezingen gaan van start.
Growth, Prosperity, and Liberation
afleveringen 9 : Growth, Prosperity, and Liberation
Félix zet de toekomst van zijn hele kartel op het spel met een levering van 70 ton cocaïne. Walt en de DEA proberen het imperium van de drugsbaas ten val te brengen.
Free Trade
afleveringen 10 : Free Trade
Na een gesprek met Pacho heeft Félix een nieuw zakenplan voor de bazen van de plaza's. Walt krijgt een verrassende uitnodiging.

Seizoen 1 (2018)

12 afleveringen  | Uitzendingen : 16/11/2018 Narcos: Mexico onderzoekt de oorsprong van de moderne drugsoorlog door terug te gaan naar zijn roots, beginnend in een tijd dat de Mexicaanse drugswereld een losse en ongeorganiseerde confederatie van onafhankelijke telers en handelaars was. Wees getuige van de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 1980 toen Félix Gallardo het roer overnam en handelaren zich verenigde om een imperium te bouwen. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist om een nieuwe functie aan te nemen, ontdekt hij al snel dat zijn opdracht een grotere uitdaging zal zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Kiki informatie verzamelt over Félix en meer verstrikt raakt in zijn missie, ontvouwt zich een tragische reeks van gebeurtenissen die de drugshandel en de oorlog ertegen de komende jaren beïnvloeden. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (12 afleveringen)
Camelot
afleveringen 1 : Camelot
Als het leger Sinalao plundert, bedenkt een wietkweker een plan om een drugsimperium op te bouwen in Guadalajara. Een jonge DEA-agent wordt overgeplaatst naar Mexico.
The Plaza System
afleveringen 2 : The Plaza System
Félix probeert alle plaza's te verenigen terwijl Rafa water zoekt voor zijn zaadloze wiet. Kiki is gefrustreerd door de corrupte politie en de gemakzuchtige DEA.
The Plaza System
afleveringen 2 : The Plaza System
El Padrino
afleveringen 3 : El Padrino
Kiki gaat in zijn eentje op een riskante undercoveroperatie. Félix vraagt zijn mentor advies als een conflict tussen de agenten en de drugshandelaren escaleert.
Rafa, Rafa, Rafa!
afleveringen 4 : Rafa, Rafa, Rafa!
Na enkele frustrerende maanden grijpt Kiki een kans. Rafa komt in conflict met machtige overheidsfunctionarissen, waardoor Félix in een lastig parket wordt gebracht.
The Colombian Connection
afleveringen 5 : The Colombian Connection
Mika is doodsbang na een bedreiging. Félix heeft een andere toekomst voor het Guadalajara-kartel voor ogen.
The Colombian Connection
afleveringen 5 : The Colombian Connection
La Última Frontera
afleveringen 6 : La Última Frontera
Er woedt een gewelddadige machtsstrijd tussen Falcón en Rafa. Als Félix een voet tussen de deur krijgt in de cocaïnehandel, probeert de DEA hem naar de VS te lokken.
Jefe de Jefes
afleveringen 7 : Jefe de Jefes
María smeekt Félix om terug naar Sinalao te komen. Kiki verzamelt bewijs over de wietvelden van het Guadalajara-kartel. Neto rouwt.
Just Say No
afleveringen 8 : Just Say No
Nadat de DEA het enorme wietveld van Rafa heeft gesloten, probeert Félix te voorkomen dat zijn partners wraak nemen. Kiki en Jaime hebben een ontmoeting met onderzoekers.
881 Lope de Vega
afleveringen 9 : 881 Lope de Vega
Een wanhopige Jaime wordt gedwarsboomd door bureaucratische rompslomp. Mika maakt zich zorgen over haar man. Félix adviseert Rafa om onder te duiken.
Leyenda
afleveringen 10 : Leyenda
Nu de druk oploopt, keert Félix terug naar Sinalao. Een woedende Jaime en Mika gaan op zoek naar rechtvaardigheid en antwoorden.

 Casting

Diego Luna

Miguel Ángel Félix Gallardo
Diego Luna

Miguel Ángel Félix Gallardo
Scoot McNairy

Walt Breslin / Narrator
Scoot McNairy

Walt Breslin / Narrator
Ernesto Alterio

Salvador Osuna Nava
Alejandro Edda

Joaquín 'El Chapo' Guzmán
Alejandro Edda

Joaquín 'El Chapo' Guzmán
Fernanda Urrejola

María Elvira
José María Yázpik

Amado Carrillo Fuentes
Alfonso Dosal

Benjamín Arellano Félix
Jesse Garcia

Sal Orozco
Alberto Ammann

Pacho Herrera
Alberto Zeni

Amat Palacios
Flavio Medina

Juan García Abrego
Matt Letscher

James 'Jaime' Kuykendall
Luis Gerardo Méndez

Victor Tapia
Alberto Guerra

Ismael 'El Mayo' Zambada
Luisa Rubino

Andrea Nuñez
Claudio Roca

Nicolás
Diego Calva

Arturo Bertrán Leyva
María Rojo

Norma Arrellano Félix
Jesús Ochoa

Juan Nepomuceno Guerra
Manuel Masalva

Ramón Arellano Felix
Bobby Soto

David Barron
Lorenzo Ferro

Alex Hodoyan
José Zúñiga

General Jesús Gutiérrez Rebollo

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: