Nachtwacht

(0 stemmen)
Nachtwacht
Season 9 Season 8 Season 7 Season 6 Season 5 Seizoen 4 Seizoen 3 Season 2 Season 1

 Infos

Engelse titel : Nachtwacht
Geregisseerd door : Anja van Mensel
In de zalen vanaf: 10 april 2015
Speelduur: 25 minuten
Genre: Familie
Land : BE (2015)

 VOD

Bekijk Nachtwacht via video on demand/streaming.

 Synopsis

De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin.

 9 Seizoenen

Season 9 (2021)

7 afleveringen  | Uitzendingen : 01/01/2021 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 9
Alle afleveringen weergeven 9 (7 afleveringen)
afleveringen 1 : Sepidas
afleveringen 2 : Rama
afleveringen 3 : Tarantula
afleveringen 4 : Varian
afleveringen 5 : Okaju
afleveringen 6 : Nebulus
afleveringen 7 : Het poppenhuis

Season 8

De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 8

Season 7

De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 7

Season 6

De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 6

Season 5 (2020)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 09/06/2020 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (10 afleveringen)
afleveringen 1
afleveringen 2
afleveringen 3
afleveringen 4
afleveringen 5
afleveringen 6
afleveringen 7
afleveringen 8
afleveringen 9
afleveringen 10

Seizoen 4 (2018)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 16/09/2018 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (13 afleveringen)
afleveringen 1 : Memoraia
Sacha verliest om een onverklaarbare reden haar geheugen. Al snel volgen nog andere mensen uit Schemermeer. De Nachtwacht staat voor een raadsel, tot blijkt dat enkele op het eerste zicht onschuldige vlinders er iets mee te maken hebben.
afleveringen 2 : De Vloek
Sacha verandert in goud door één simpele aanraking van een mysterieus wezen. De Nachtwacht gaat op zoek naar het wezen. Zo komen ze te weten dat het gebukt gaat onder een eeuwenoude vloek, en op zoek is naar Vega om haar te helpen.
afleveringen 3 : Vox Inferis
Een buikspreker komt met zijn pop naar Schemermeer voor een optreden. Het is een leuke show, tot blijkt dat de man meer weet over het bestaan van de Nachtwacht. Maar is het de wel de buikspreker die een bedreiging vormt voor onze helden?
afleveringen 4 : Oculus, het Spiegelwezen
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
afleveringen 5 : Kerberus, de Poortwachter
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Reden? Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. De drie staan machteloos. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
afleveringen 6 : Beloea, het Moddermonster
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster. Cooper en onze helden van de Nachtwacht gaan op onderzoek.
afleveringen 7 : De Beschermer
Sacha vindt een prachtige maansteen in het bos. Keelin voelt dat er iets aan de hand is met de steen, maar ze kan niet zeggen wat. Ondertussen zorgt een groot en sterk wezen voor onrust in Schemermeer. Het lijkt op zoek te zijn naar iets...
afleveringen 8 : Het Masker
Op de plaatselijke rommelmarkt voelt Sacha zich aangetrokken tot een mysterieus masker. Ze ontdekt al snel dat het masker speciale krachten heeft, wat ze erg cool vindt. Maar het masker krijgt steeds meer een duistere invloed op haar...
afleveringen 9 : Nyckel
Helena koopt een oud bordspel over Schemermeer. Wanneer ze het samen met Keelin, Vlad, Sacha en Cooper wil spelen, raken ze opgesloten in de wereld van het spel. Het is nu aan Wilko om het spel slim te spelen en zijn vrienden te bevrijden.
afleveringen 10 : Reika
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal. Waarom komt Reika nu ineens na al die jaren hem opzoeken?
afleveringen 11 : De poort der zielen, deel 1
afleveringen 12 : De poort der zielen, deel 2
afleveringen 13 : De poort der zielen, deel 3

Seizoen 3 (2017)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 24/09/2017 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (13 afleveringen)
afleveringen 1 : Het Monster
Cooper start een zoekactie nadat er verschillende diefstallen plaatsvonden in Schemermeer. De leden van de Nachtwacht ontdekken wie het is en waar ze vandaan komt.
afleveringen 2 : De Greystook
Enkele inwoners van Schemermeer zijn ziek. Ze hebben een zwart-witte huid en witte ogen. Het is onduidelijk wat ze hebben.
afleveringen 3 : De Veheros
Een demon neemt bezit van een auto en rijdt naar Schemermeer.
afleveringen 4 : Lucifer
Lucifer komt naar Schemermeer om bezit te nemen van een iemand en vervolgens voor 24:00 te trouwen met zijn prooi.
afleveringen 5 : De klopgeest
Twee jonge mannen hebben een huis in Schemermeer gekocht. Wat ze niet weten is dat er een klopgeest rondzwerft in het gebouw.
afleveringen 6 : De Leviathan
Een oud waterwezen komt naar Schemermeer.
afleveringen 7 : De Monsterjager
Een mysterieuze vrouw komt naar Schemermeer om een dief in te rekenen en verzamelt van iedere inwoner het DNA. De identiteit van de Nachtwacht raakt op het spel.
afleveringen 8 : De Shifter
Vladimir wil dat Wilko de Nachtwacht verlaat. Later wil Wilko van Keelin af, en Keelin van Vlad. Dan krijgt Keelin door dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
afleveringen 9 : Phobetor
Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker.
afleveringen 10 : Korrigan de Waarzegster
Sacha bezoekt een waarzegster op de kermis. Maar de toekomst die haar wordt voorspeld is helemaal niet zo fijn. En dan komt die voorspelling ook nog eens uit.
afleveringen 11 : Skulldor de Riddergeest
Na een bezoek aan kasteel Schedelberg, krijgt Sacha een brief van een geheime aanbidder. Ze denkt dat het een grap van Wilko is, maar dat blijkt niet zo te zijn...
afleveringen 12 : De Stille Tweeling
Een oude bekende van Vega komt terug naar Schemermeer. De vorige nachtwacht had gefaald in het terugsturen.
afleveringen 13 : De Metentis
Omdat de oogsten mislukken, kampt Schemermeer met een ernstig voedseltekort. Niemand weet hoe dit kan.

Season 2 (2016)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 25/09/2016 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (13 afleveringen)
afleveringen 1 : De Bermadoe
Schemermeer bevindt zich gehuld in een mysterieuze mist. Wanneer er steeds meer inwoners beginnen te verdwijnen gaat de Nachtwacht zich zorgen maken.
afleveringen 2 : De Dryade
De dryade is doorgaans een vredelievend wezen, maar wanneer het ziet hoe de mensen in Schemermeer met hun natuur omgaan besluit het actie te ondernemen.
afleveringen 3 : De Triptiekgeest
Helena heeft een antiek schilderij gekocht en ondanks gemengde reacties besluit ze het in de herberg te hangen. Wat niemand echter weet is dat er een gevaarlijk wezen in het kunstwerk gevangen zit.
afleveringen 4 : De Domovoj
Gedurende een korte tijd raken een aantal bewoners van Schemermeer doodsbang door hun allergrootste angsten. Als vervolgens hun haar ook nog eens een witte streep krijgt begint de Nachtwacht te vermoeden dat er wellicht meer aan de hand is.
afleveringen 5 : De Draak
Wanneer een schattenjager een antiek kistje vindt brengt hij heel Schemermeer in groot gevaar. Een draak neemt de identiteit aan van een van de Nachtwachts bekenden, maar hoe vecht je tegen een monster waarvan je niet eens weet wie het is?
afleveringen 6 : De Meestervampier
Graaf Ragul heeft Vladimir in zijn macht. Vega, Keelin en Wilko proberen hun vriend te redden voordat het te laat is.
afleveringen 7 : De Styx
Wanneer Sacha op een dag plotseling vermist raakt is iedereen in paniek. Wat kan er met haar gebeurd zijn? Helena gaat ongerust naar haar nichtje op zoek, maar verdwijnt vervolgens zelf ook. De Nachtwacht moet hun vrienden redden voordat ze voorgoed zullen verdwijnen.
afleveringen 8 : De Stanislem
De stanislem charmeert zijn slachtoffer om hem of haar uiteindelijk een kus des doods te geven. Dit doet hij door zich perfect aan te passen aan de voorkeur van zijn prooi.
afleveringen 9 : Haxa
Op een doodgewone dag zijn Sacha en Helena ineens nergens te bekennen. Wanneer de Nachtwacht wat gaat rondvragen zegt niemand ooit van de dames gehoord te hebben. De Haxa heeft de Sacha en Helena behekst en wil zo haar kring uitbrengen. De Nachtwacht moet opschieten anders zullen ze hun vrienden voorgoed verliezen.
afleveringen 10 : De Wolvin
Een gevaarlijke weerwolf heeft Fran aangevallen. Kan de Nachtwacht haar redden voordat ze er zelf een wordt?
afleveringen 11 : De Safnari
Alle bovennatuurlijke krachten, ook van de Nachtwacht, worden gestolen door de Safnari.
afleveringen 12 : De Tijdrover
Een mysterieus wezen in Schemermeer doet de tijd in een lus keren, wat enkel Keelin beseft. Elke dag verloopt exact hetzelfde, totdat om één over twaalf de klok terugkeert...
afleveringen 13 : Demon Lilith
De Nachtwacht begint te vermoeden dat er iets raars aan de hand is wanneer Helena zich plots een stuk onvriendelijker en gestresster gedraagd. Daarnaast moeten ook plots alle Schemermeerse kinderen het dorp uit. De Nachtwacht ontdekt een verband tussen de twee zaken. Een legende voorspelt dat de demon Lilith alle achter achterkleinkinderen van haar vijanden mee wilt nemen naar de onderwereld. Helena is bang dat Sacha iets overkomt. Samen met Cooper en de rest van het dorp wordt beslist de kinderen naar het bos te sturen, maar zijn ze daar wel zo veilig?

Season 1 (2015)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 10/04/2015 De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede. Het zijn drie tieners die er op het eerste zicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk ook zelf mythische wezens zijn: De stoere weerwolf Wilko, de slimme vampier Vladimir en de toverelf Keelin. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (13 afleveringen)
Het panterwezen
afleveringen 1 : Het panterwezen
In de eerste aflevering, heeft het 'panterwezen' het gemunt op enkele jonge mannen in Schemermeer. Gelukkig zijn Wilko, Vladimir en Keelin er om hen te beschermen. Maar dan moeten onze helden natuurlijk wel eerst achterhalen wie het gevaarlijke panterwezen is.
De Wensdjinn
afleveringen 2 : De Wensdjinn
Een Wensdjinn is ontsnapt uit de onderwereld. Wanneer deze Djinn een wens van drie jarigen heeft vervuld op de zevende dag van de zevende maand, zal hij Goddelijke krachten krijgen en onoverwinnelijk worden, en de drie jarigen waarvan hij de wens heeft ingewilligd, zullen sterven. Keelin, Wilko en Vlad doen hun uiterste best om de derde jarige, Ella, te beschermen tegen de Djinn en om een manier te vinden om hem te verslaan.
De Mummie
afleveringen 3 : De Mummie
Er is een mummie uit de onderwereld ontsnapt. Wanneer deze vier mensen van verschillende leeftijden gemummificeerd heeft, zal hij een onoverwinnelijk leger kunnen oproepen. Keelin, Wilko en Vlad doen hun uiterste best om de mummie te vinden voor hij de vier slachtoffers heeft gemummificeerd.
De Minotaurus
afleveringen 4 : De Minotaurus
Drie jongens van de scouts roepen 's nachts per ongeluk een minotaurus op. Iedereen die zijn doolhof betreed, zal verdwalen en na zeven dagen samen met de minotaurus naar de onderwereld gaan. Cooper verbied iedereen het doolhof in te gaan, maar twee jongens van de scouts luisteren niet, en gaan toch het doolhof in. Cooper gaat naar de twee op zoek, maar ook Cooper komt niet meer terug, en als ook Sacha verdwijnt, komt de Nachtwacht in actie.
De Sirene
afleveringen 5 : De Sirene
Een sirene heeft de plaats van een bekende zangeres ingenomen op een concert, waar bijna alle bewoners van Schemermeer bij aanwezig zijn. De sirene weet iedere aanwezige onder haar betovering te plaatsen, en onder die aanwezigen zijn ook Wilko en Keelin. De sirene wil in Schemermeer haar nieuwe koninkrijk stichten. Vladimir is echter niet aanwezig op het concert, en moet dan ook met de hulp van Vega Wilko, Keelin en alle andere bewoners van Schemermeer redden.
De Cycloop
afleveringen 6 : De Cycloop
Een cycloop, een reusachtig wezen, is ontsnapt uit de onderwereld. Het wezen beland in Schemermeer, waar het opzoek gaat naar zielen. Steeds meer en meer inwoners van Schemermeer vallen in een diepe slaap. Zal de Nachtwacht ontdekken wie de cyloop is, voor hij teruggaat naar de onderwereld en de inwoners van Schemermeer voor eeuwig slapen.
De Weerwolf
afleveringen 7 : De Weerwolf
Op het jaarlijkse dorpsfeest ruikt Wilko plots iets vreemds. Blijkbaar is hij niet meer de enige weerwolf in Schemermeer. Een weerwolf is naar Schemermeer gekomen om wraak te nemen op Wilko. Bij volle maan wil de weerwolf een gevecht tussen hem en Wilko, en om ervoor te zorgen dat Wilko het gevecht aangaat, heeft de weerwolf Sacha gevangen genomen.
De Trol
afleveringen 8 : De Trol
De Nachtwacht komt erachter dat er een trol zich schuilhoudt in een oude schuur, niet ver weg van Schemermeer. Keelin, Wilko en Vladimir sturen de trol terug naar de onderwereld, maar een paar uurtjes later, is de trol weer terug in Schemermeer. Hoe kan dat nu? Vladimir gaat op onderzoek in de oude schuur, en komt er achter dat de trol een doorgang aan het bouwen is naar de onderwereld, maar om deze poort te laten werken, moet de trol een jeugdig offer brengen. Zal de Nachtwacht de poort kunnen vernietigen, en het leven van Sacha redden?
De Goblin
afleveringen 9 : De Goblin
Er heerst een ware inbraakgolf in het anders zo rustige Schemermeer. Cooper vindt geen spoor van de daders maar onze helden kunnen gelukkig wel achterhalen wie er achter de diefstallen zit. Maar dit sluwe wezen laat zich niet snel vangen.
De Gorgo
afleveringen 10 : De Gorgo
De meeste wezens die ontsnappen uit de onderwereld weten niets af van de Nachtwacht, behalve dan de Gorgo. Dit duistere wezen is ontsnapt uit de onderwereld om de Nachtwacht te verslaan. Wanneer zowel Wilko als Keelin versteend worden door dit slangenwezen, moet Vladimir een manier vinden om zijn vrienden te redden ...
De Spelduivel
afleveringen 11 : De Spelduivel
In het bos van Schemermeer is een groot schaakbord verschenen, en de pionnen zijn de inwoners van Schemermeer. Een Spelduivel heeft de inwoners van Schemermeer betoverd. Ze zijn vanaf nu allemaal pionnen op het schaakbord geworden. Vladimir moet een spel met de Spelduivel spelen, maar als hij verliest, dan zitten alle inwoners van Schemermeer, inclusief Wilko en Keelin, voor eeuwig vast in de onderwereld ...
De Lamia
afleveringen 12 : De Lamia
Een Lamia heeft zich met haar nest eieren verborgen in een oud kasteel in Schemermeer. Wanneer deze eieren uitkomen, zullen de inwoners van Schemermeer dienen als buffet. De Nachtwacht moet de Lamia en haar nest terug zien te krijgen naar de onderwereld, voordat de eieren uitkomen.
De Ruiter van de Apocalyps
afleveringen 13 : De Ruiter van de Apocalyps
De ruiter van de apocalyps is een door en door slecht wezen. Wanneer hij het puurste wezen, de eenhoorn, kan corrumperen, zal dat een eeuwigdurende zonsverduistering veroorzaken, waardoor al het leven op aarde zal verdwijnen. De Nachtwacht heeft de zware opdracht om de ruiter te vinden en terug te sturen naar de onderwereld, voor deze in zijn opzet slaagt.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Helpsters - Familie
1

Helpsters

Familie | 3 seizoen(en)  | 82 aflevering(en)
2019
Regie: Tim McKeonMet: Ingrid Hansen, Ingrid Hansen, Stephanie D'Abruzzo,...Meet Cody and the Helpsters, a team of vibrant monsters who love to solve problems. Whether it's planning a party, climbing a mountain, or mastering a magic trick, the Helpsters can figure anything out — because everything starts with a plan.
Nachtwacht - Familie
5

Nachtwacht

Familie | 9 seizoen(en)  | 79 aflevering(en)
2015
Regie: Anja van MenselMet: Giovanni Kemper, Giovanni Kemper, Louis Thyssen,...De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op (trollen, mummies, minotaurussen, enz.), vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is... Verder lezen...
DuckTales - Familie
7

DuckTales

Familie | 3 seizoen(en)  | 111 aflevering(en)
2017
Regie: Matt Youngberg & Francisco AngonesMet: David Tennant, David Tennant, Danny Pudi,...The adventures of billionaire Scrooge McDuck and his nephews Huey, Dewey and Louie, their famous uncle Donald Duck, pilot extraordinaire Launchpad, Mrs. Beakly, Webby and Roboduck. Adventures and hidden treasures are everywhere, in their hometown Duckburg and all around the world.
Saved by the Bell - Familie
8

Saved by the Bell

Familie | 4 seizoen(en)  | 106 aflevering(en)
1989
Regie: Sam BobrickMet: Mark-Paul Gosselaar, Mario López, Dustin Diamond,...Lovable schemer Zack Morris leads his pals on adventures at California's Bayside High School. The friends navigate relationships, final exams, school dances, breakups and more while frequently frustrating their principal, Mr. Richard Belding, who does his best to keep them in check.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: