Marvel's The Punisher

/10(0 stemmen)
Marvel's The Punisher
Seizoen 2 Seizoen 1

Fotogalerij "Marvel's The Punisher" (25)

+20

Synopsis

Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

Infos

Video's van "Marvel's The Punisher"

2 Seizoenen

Seizoen 2 (2019)

14 afleveringen
Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.
Fight or Flight : Frank en een onwillige Rachel slaan op de vlucht nu een gevaarlijke vijand hen achterna zit. Ondertussen gaat Madani langs bij Russo, die hierop niet zit te wachten.
Trouble the Water : Terwijl het verleden van Pilgrim in beeld komt, worden Frank en Rachel opgepakt door de politie. In de cel zijn ze echter alles behalve veilig.
afleveringen 1 : Aflevering 1
Fight or Flight
afleveringen 2 : Fight or Flight
Frank en een onwillige Rachel slaan op de vlucht nu een gevaarlijke vijand hen achterna zit. Ondertussen gaat Madani langs bij Russo, die hierop niet zit te wachten.
Trouble the Water
afleveringen 3 : Trouble the Water
Terwijl het verleden van Pilgrim in beeld komt, worden Frank en Rachel opgepakt door de politie. In de cel zijn ze echter alles behalve veilig.
Scar Tissue
afleveringen 4 : Scar Tissue
Rachel denkt terug aan de avond waarop alles anders werd, en vertelt Frank de waarheid over haar naam. Russo ontmoet iemand uit zijn jeugd.
One-Eyed Jacks
afleveringen 5 : One-Eyed Jacks
Volgens de filosofie van Frank is het geen valstrik als je weet wat er gaat komen. Madani geeft zich bloot en Pilgrim wil een verdorven land bezoeken.
Nakazat
afleveringen 6 : Nakazat
Amy (voorheen Rachel) ontwikkelt foto's die op een samenzwering wijzen. Russo leest zijn eigen rapport. Madani's verhaal over Russo komt onder vuur te liggen.
One Bad Day
afleveringen 7 : One Bad Day
Madani's pogingen om Pilgrim te identificeren lopen op niets uit. Russo en zijn team brengen hun plan in praktijk. Frank komt iemand van vroeger tegen.
My Brother's Keeper
afleveringen 8 : My Brother's Keeper
Russo heeft pijnlijke herinneringen. Frank is zo gefrustreerd dat zijn naaste omgeving er bang van wordt. Madani ontvangt een bezoeker die een waarschuwing geeft.
Flustercluck
afleveringen 9 : Flustercluck
Door een hoge beloning wordt de Punisher achtervolgd door het grootste tuig in New York. Amy vraagt een andere oplichter om hulp. Russo en Krista denken aan de toekomst.
The Dark Hearts of Men
afleveringen 10 : The Dark Hearts of Men
Madani en Krista overleggen wie moet worden gered. Frank bereidt zich voor op de bestorming van Russo's territorium. Na een ontmoeting vervalt Pilgrim in oude gewoonten.
The Abyss
afleveringen 11 : The Abyss
Amy haast zich om Frank te beschermen, die weerloos in een ziekenhuis ligt. Pilgrim ontvangt vreselijk nieuws en Karen Page vraagt om een gunst.
Episode 11
afleveringen 11
Collision Course
afleveringen 12 : Collision Course
Mahoney en Frank beginnen aan een rit die ze niet snel zullen vergeten. Amy maakt een entree, Russo laat zich uitbetalen en Madani vertelt de waarheid aan Krista.
The Whirlwind
afleveringen 13 : The Whirlwind
Frank, Pilgrim, Madani, Russo, Amy, Curt en de familie Schultz. In deze explosieve slotaflevering van het tweede seizoen vliegen de kogels hen om de oren.

Seizoen 1 (2017)

13 afleveringen
Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.
3AM : De voormalige marinier Frank Castle neemt het richt in eigen handen en worstelt om met zijn traumatische verleden in het reine te komen.
Two Dead Men : Frank wordt door een mysterieus telefoontje voor het blok gezet. Madani zoekt naar mogelijke verdachten. Curstis levert een boodschap af.
Kandahar : Frank is niet bepaald subtiel bij het verhoren van Micro. Heftige herinneringen aan ultrageheime missies werpen licht op het verleden van Frank.
3AM
afleveringen 1 : 3AM
De voormalige marinier Frank Castle neemt het richt in eigen handen en worstelt om met zijn traumatische verleden in het reine te komen.
Two Dead Men
afleveringen 2 : Two Dead Men
Frank wordt door een mysterieus telefoontje voor het blok gezet. Madani zoekt naar mogelijke verdachten. Curstis levert een boodschap af.
Kandahar
afleveringen 3 : Kandahar
Frank is niet bepaald subtiel bij het verhoren van Micro. Heftige herinneringen aan ultrageheime missies werpen licht op het verleden van Frank.
Resupply
afleveringen 4 : Resupply
Madani en Sam plannen een lastige missie. Curtis probeert contact te krijgen met Lewis. Frank moedigt Micro aan om mee te helpen.
Gunner
afleveringen 5 : Gunner
Frank en Micro proberen informatie los te krijgen van een onwillige getuige. Madani en Sam horen dat er een onderzoek aankomt. Rawfins ziet een spook.
The Judas Goat
afleveringen 6 : The Judas Goat
Nu Frank in slechte conditie verkeert, vraagt Micro of Curtis hem wil helpen. Madani en Russo blijven werk met plezier mixen. Lewis komt voor zichzelf op.
Crosshairs
afleveringen 7 : Crosshairs
Lewis worstelt met de gevolgen van zijn acties. Frank en Micro zitten een andere oude bekende op het spoor. Madani en Sam gaan op zoek naar afluisterapparatuur.
Cold Steel
afleveringen 8 : Cold Steel
Russo vertelt Madani over zijn verleden. Sarah deelt haar bezorgdheid over haar zoon met Frank. Een afleidingsmanoeuvre loopt anders dan gedacht.
Front Toward Enemy
afleveringen 9 : Front Toward Enemy
Na een dodelijke explosie belandt Karen in het vizier van een bommenlegger, waar Frank niet blij mee is. Curtis doet een angstaanjagende ontdekking.
Virtue of the Vicious
afleveringen 10 : Virtue of the Vicious
Een aanval op een belangrijke politicus wordt vanuit verschillende perspectieven meermaals onderzocht. Madani moet een pijnlijke waarheid onder ogen zien.
Danger Close
afleveringen 11 : Danger Close
Als Sarah in gevaar dreigt te komen, verscherpt Frank zijn zoektocht naar wraak met de hulp van een onverwachte bondgenoot.
Home
afleveringen 12 : Home
Frank legt een belastende bekentenis af. Na een schietpartij weet Sarah niet meer wat ze moet geloven. Rawlins slaat zijn slag, voor eens en voor altijd.
Memento Mori
afleveringen 13 : Memento Mori
Als de autoriteiten hem steeds dichter op de hielen zitten, besluit een uitgeputte, maar niet gebroken Frank om een eind te maken aan de oorlog die zijn leven verwoestte.

Casting

Jon Bernthal

Frank Castle / The Punisher
Ebon Moss-Bachrach

David Lieberman / Micro
Ben Barnes

Billy Russo
Deborah Ann Woll

Karen Page
Amber Rose Revah

Dinah Madani
Paul Schulze

Rawlins
Jaime Ray Newman

Sarah Lieberman
Jason R. Moore

Curtis Hoyle
Daniel Webber

Lewis Walcott
Ebon Moss-Bachrach

David Liebermann
Josh Stewart

John Pilgrim
Josh Stewart

John Pilgrim
Floriana Lima

Dr. Krista Dumont
Giorgia Whigham

Amy Bendix
Rob Morgan

Turk Barrett
Royce Johnson

Sgt. Brett Mahoney
Corbin Bernsen

Anderson Schultz
Annette O'Toole

Eliza Schultz
Todd Alan Crain

David Schultz
E.J. Carroll

Doctor Charles

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Series in hetzelfde genre

Vikings - Actie
3

Vikings

Actie | 7 seizoen(en)  | 86 aflevering(en)
Warrior - Actie
4

Warrior

Actie | 2 seizoen(en)  | 28 aflevering(en)

Onze selecties

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Wedstrijden