Ballers

(0 stemmen)
Ballers
Seizoen 5 Seizoen 4 Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Ballers
Geregisseerd door : Stephen Levinson
In de zalen vanaf: 21 juni 2015
Speelduur: 30 minuten
Genre: Drama
Land : US (2015)

 VOD

Bekijk Ballers via video on demand/streaming.

 Synopsis

'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden.

 5 Seizoenen

Seizoen 5 (2019)

11 afleveringen  | Uitzendingen : 25/08/2019 'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (11 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7 : Aflevering 7
afleveringen 8 : Aflevering 8
afleveringen 9 : Aflevering 9

Seizoen 4 (2018)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 08/12/2018 'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (9 afleveringen)
Rough Ride
afleveringen 1 : Rough Ride
Spencer en Joe wegen de voor- en nadelen af van het verwerven van een extreme-sportkantoor. Ricky vestigt zijn wortels in LA met Amber en hun dochter, maar merkt dat hij verlangt naar iets anders. Charles verzamelt een groep ontevreden werknemers terwijl hij zijn nieuwe ambtstermijn begint bij de Rams.
Don't You Wanna Be Obama?
afleveringen 2 : Don't You Wanna Be Obama?
Spencer raakt ondergedompeld in een marketingcontroverse. Nog steeds smartend van hun vete in Miami, stemt Charles ermee in om Ricky een kans te geven, tegen zijn betere instinct in.
This Is Not Our World
afleveringen 3 : This Is Not Our World
Spencer lijkt te regeren in de excessen van Lance. Vernon wordt meegesleept tijdens een ceremonie die zijn nummer terugkrijgt op zijn oude LA middelbare school, tot Reggie's ontzetting.
Forgiving is Living
afleveringen 4 : Forgiving is Living
Spencer en Joe bevinden zich in een crisis bij SportsX. Ricky beschouwt zijn motivatie om zijn pensioen te beëindigen. Jason wendt zich tot Donna om hulp.
Doink
afleveringen 5 : Doink
Spencer probeert het SportsX TV-merk te verheffen, terwijl Joe een nieuw aanbod overweegt. Op aandringen van Jayda ontmoet Spencer Quincy. Ricky probeert Kisan te bewijzen dat hij het nog steeds heeft, terwijl Charles wordt aangemoedigd door Julie om meer flair in zijn werk te brengen.
No Small Talk
afleveringen 6 : No Small Talk
Spencer schakelt de hulp van Q in voor het benutten van een deal. Met Reggie op sleeptouw, praat Joe over zaken met een groep extreme skateboarders die gezamenlijk bekend staat als Illegal Civilization. Charles organiseert een receptie.
The Kids Are Aight
afleveringen 7 : The Kids Are Aight
Spencer roept de hulp in van de Anderson broers. Joe plaatst Illegal Civilization in een belangrijk schoenenmerk. Ricky verliest zijn kalmte bij het zwembadfeest van een buurman. Julie beschuldigt een overwerkte Charles ervan bang te zijn om te slagen.
The Devil You Know
afleveringen 8 : The Devil You Know
Spencer neemt een groot risico, met het potentieel om de overeenkomst te verbreken. Na een een op een gesprek met Ricky, beschrijft Charles zijn visie voor het team. Joe en Reggie doen een beroep op Vernon en Terrell "Sizzle" Suggs om Illegal Civilization te overtuigen.
There's No Place Like Home, Baby
afleveringen 9 : There's No Place Like Home, Baby
Spencer tilt zijn gevecht naar een hoger niveau terwijl Ricky zijn terugkeer op het spel zet.

Seizoen 3 (2017)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 23/07/2017 'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (10 afleveringen)
Seeds of Expansion
afleveringen 1 : Seeds of Expansion
Zoekend naar nieuwe high-profile klanten om zijn schulden aan Ricky en Vernon af te betalen, krijgt Spencer weerstand van Mr. Anderson, die zich wil focussen op de Las Vegas markt door samen te werken met Wayne Hastings, een casino magnaat. Ricky bereidt zich voor op het vaderschap. Vernon en Regie starten een risicovolle sponsoring met High Powered. Larry maakt Charles het nieuwe gezicht voor het brengen van slecht nieuws op een persconferentie.
Bull Rush
afleveringen 2 : Bull Rush
Spencer is in Las Vegas voor werk en komt zijn oude vlam Chloe tegen, die nu voor Wayne werkt. Ricky de kansen uitdaagt in een dobbelspel. De door Joe opgezette meeting om de top running back Kisan te vertegenwoordigen, bezorgt Jason een moeilijke dag in een moeilijke buurt. Charles krijgt een cursus publiekelijk spreken van Julie. Vernon en Reggie maken een risicovolle reclamedeal.
In the Teeth
afleveringen 3 : In the Teeth
Spencer loopt tegen weerstand aan in Las Los Angeles en Oakland vanwege zijn initiatief tot uitbreiden in Las Vegas. Joe neemt een omweg met Reggie. Jason wordt boos op Kisan wegens zijn gebrek aan transparantie. Charles voelt zich tekort gedaan door Larry, omdat hij hem geen krediet heeft gegeven voor de lineman die hij binnengehaald heeft. Ricky loopt op de feiten vooruit.
Ride and Die
afleveringen 4 : Ride and Die
Spencer en Joe zijn wanhopig om de goedkeuring van een belangrijke eigenaar te krijgen om American Football naar Las Vegas te brengen. Hiervoor bevinden ze zich in een race tegen de klok, waarbij ze enkele kritieke vergaderingen hebben. Nadat Ricky wordt afgewezen door zijn teamgenoten, zet hij zijn eigen privétraining op en komt erachter dan rozen niet voldoende zijn om een boze amber te sussen. Vernon wil een tweede kans. De spanningen tussen Charles en Larry escaleren na de try-outs van Kisan.
Make Believe
afleveringen 5 : Make Believe
Om Wayne te overtuigen in zijn Vega's initiatief te investeren moet Spencer nieuwe uitdagingen overwinnen. In een poging een lange vete tussen Larry en Coach Berg op te lossen, overtuigt Julie Charles om beiden uit te nodigen op een zelfgemaakt diner. Vernon is verrast door een ongepland bezoekje. Joe raakt geobsedeerd met virtual reality. Ricky verliest zijn focus en betaalt daarvoor de prijs.
I Hate New York
afleveringen 6 : I Hate New York
Met nog maar een week te gaan voor de meeting met de eigenaren, gaan Spencer, Joe en Mr. Anderson richting het noorden op zoek naar financiering voor het Vegas stadion. Larry test de limieten van Charles zijn betrouwbaarheid en geduld. Ricky krijgt een ontnuchterende diagnose en zet Jason ertoe aan een deal te sluiten.
Ricky-Leaks
afleveringen 7 : Ricky-Leaks
Spencer moet de schade beperken na het incident waarbij Ricky een scholier heeft aangevallen. Opgewonden voor een nieuwe baan, wijst Charles Jullie op haar gebrek aan geheimhouding op haar werk. In een poging om Vernon's schorsing te verminderen, probeert Reggie op kantoor indruk te maken op Candace. Spencer en Joe zijn het oneens met Anderson over de van toekomst ASM.
Alley-Oops
afleveringen 8 : Alley-Oops
Spencer krijgt onverwachte informatie waardoor hij zijn prioriteiten herziet. Joe zoekt naar de beste manier om het slechte nieuws aan de ASM werknemers te melden. Nadat Charles opnieuw door Larry te kort is gedaan, neemt hij het heft in eigen handen.
Crackback
afleveringen 9 : Crackback
Spencer komt te weten dat zijn meesterplan om een team naar Las Vegas te brengen in het gevaar is. Ricky komt op zowel persoonlijk als professioneel gebied op een kruispunt. Charles ziet zijn wens uitkomen in Miami, maar eindigt met spijt.
Yay Area
afleveringen 10 : Yay Area
Spencer en Joe krijgen late assistentie in hun pogingen om team eigenaren voor zich te winnen. Na het zoeken van zijn ziel, stippelt Ricky een nieuwe toekomst uit. Jason geeft Charles een nieuwe kans op een begeerde baan. Reggie heeft een impact op het trainingskamp.

Seizoen 2 (2016)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 17/07/2016 'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
Face of the Franchise
afleveringen 1 : Face of the Franchise
Spencer laat zich ertoe overhalen om acte de présence te geven bij een talkshow, maar wanneer hij geconfronteerd wordt met een oude vijand, loopt het uit de hand en dreigen zowel zijn bedrijf als zijn reputatie een ferme deuk te krijgen. Ricky, die het voortaan over een andere boeg wil gooien, krijgt net voor zijn dertigste verjaardag slecht nieuws. Charles geniet van zijn nieuwe status als publiekslieveling, maar ontdekt dat er hem op het veld enkele veranderingen te wachten staan.
Enter the Temple
afleveringen 2 : Enter the Temple
Spencer probeert een dikke vis af te snoepen van zijn rivaal Andre. Zijn lichamelijke kwaaltjes dwingen hem intussen een middeltje te zoeken dat hem snel verlichting kan bieden. Ricky vraagt zich af welke weg hij nu moet inslaan. Reggie wil dat Vernon zijn vermeende schuld tegenover hem inlost. Tracy voelt zich onderbetaald en ondergewaardeerd, en laat dat expliciet merken tijdens een vergadering met haar baas. Charles heeft een verhelderend gesprek met zijn coach.
Elidee
afleveringen 3 : Elidee
Spencer raadt de tegenstribbelende Vernon aan om zijn kop te houden als de waarheid omtrent zijn blessure zijn loopbaan dreigt te kelderen. Spencer en Joe moeten niet alleen de aanvallen van concurrent Andre op hun bedrijf afweren, ze gaan ook in de clinch over hoe best een klant te adviseren. Charles piekert of hij een bepaalde uitdaging wel aankan. Ricky, die moeilijk te imponeren blijkt, onderneemt een uitstapje om een potentiële nieuwe thuisbasis te checken.
World of Hurt
afleveringen 4 : World of Hurt
Spencer en Joe gaan op zoek naar de zwaktes van Andre, Vernon lijdt onder zijn angsten, Jason jaagt op een cliënt en Ricky vraagt zich af waar vaderlief vandaan komt.
Most Guys
afleveringen 5 : Most Guys
Spencer probeert een mentor te zijn voor Travis. Ondertussen krijgt hij ook onrustwekkend medisch nieuws te horen. Joe en Reggie kopen een gek cadeau om Vernon op te vrolijken. Ricky motiveert Charles om voor zichzelf op te komen.
Saturdaze
afleveringen 6 : Saturdaze
Spencer probeert vrede te sluiten tussen Travis en een criticus, Charles moet slecht nieuws afleveren, Joe gaat de confrontatie aan met André en Ricky worstelt met zijn toekomst.
Everybody Knows
afleveringen 7 : Everybody Knows
Spencer heeft het moeilijk wanneer Andre plots op kantoor opduikt, Joe ontdekt geheimen over zijn partner en Ricky probeert vrede te sluiten met Dennis.
Laying in the Weeds
afleveringen 8 : Laying in the Weeds
Charles en Ricky hebben een meningsverschil. Travis vraagt zichzelf af hoe zijn toekomst eruit zal zien.
Million Bucks in a Bag
afleveringen 9 : Million Bucks in a Bag
Andre doet Spencer een verrassend aanbod. Vernon doet er alles aan om weer terug op het veld te komen.
Game Day
afleveringen 10 : Game Day
Vernon gaat op een road trip. Seifert overhandigd Charles de deal van zijn leven, maar er hangt wel een prijskaartje aan.

Seizoen 1 (2015)

21 afleveringen  | Uitzendingen : 21/06/2015 'Ballers' draait rond de levens van een groepje footballspelers, zowel vergane glories als huidige helden. Dwayne Johnson vertolkt de rol van Spencer Strasmore, een op rust gestelde speler. Andere personages in de reeks zijn Charles, een sympathieke ex-pro die op zoek gaat naar een nieuwe carrière; Ricky, een sportman die even gedreven als spiritueel is; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; Jason, een sportimpresario die zich in de hoogste kringen beweegt; Vernon, een speler die heel erg met zijn gezin begaan is; Julie, de vrouw van een ex-sporter; Stephanie Michaels, een verslaggeefster van ESPN die een romance beleeft met Spencer; en Tina, de weduwe van één van Spencers beste vrienden. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (21 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
Voormalig sterspeler Spencer Strasmore heeft te kampen met het overlijden van een goede vriend en oud-ploeggenoot. Hij wil er alles aan doen om zijn carrière opnieuw vorm te geven, nu zijn dagen als footballer geteld zijn. Joe, zijn nieuwe werkgever bij een financiële firma, voert de druk flink op en eist dat Spencer meer probeert te verdienen aan zijn vriendschappen. Ondertussen gaat Charles met tegenzin op banenjacht. De getalenteerde Ricky moet zijn trots inslikken om een nieuw thuis te vinden. Vernon benadert Spencer om hem te helpen nu zijn carrière in een stroomversnelling terecht is gekomen.
Raise Up
afleveringen 2 : Raise Up
Om uit de financiële moeilijkheden te komen probeert Spencer een deal te sluiten met Vernon, maar wordt hierin belemmert door diens beste vriend, Reggie. Ondertussen doet Jason er alles aan om een nieuw contract voor zijn cliënt te regelen. Tijdens de eerste dagen bij zijn nieuwe team komt Ricky er achter dat niet al zijn nieuwe ploeggenoten het beste met hem voor hebben. Charles heeft moeite zich te concentreren op zijn nieuwe baan. Tijdens een brunch adviseert Spencer Vernon om te leren van zijn fouten.
Move the Chains
afleveringen 3 : Move the Chains
Spencer en Joe vragen aan de grote baas, Mr. Anderson, of ze zijn jacht mogen gebruiken voor een bedrijfsevenement om potentiële klachten aan te trekken. Ricky komt eindelijk te weten waarom zijn teammaat Alonzo het op hem gemunt heeft. De spanning tussen Spencer en Reggie bereikt ondertussen een hoogtepunt op het feestje op het jacht.
Heads Will Roll
afleveringen 4 : Heads Will Roll
Het 'bedrijfs'feestje op het luxejacht van Mr. Anderson heeft Joe opgezadeld met een fikse kater, maar dat weerhoudt hem er niet van nieuwe cliënten te scoren. Ondertussen moet Spencer noodgedwongen naar een neuroloog om te laten onderzoeken of hij tijdens zijn carrière niet te veel harde klappen met zijn hoofd heeft opgevangen. Tijdens de onderhandelingen met de Dallas Cowboys houdt Jason voet bij stuk en dat loont. Vernon kan tekenen aan hallucinante voorwaarden, maar Reggie heeft er geen oren naar en brengt zijn vriend weer op andere gedachten. Dit stelt de band tussen Spencer en zijn cliënt danig op de proef.
Machete Charge
afleveringen 5 : Machete Charge
Spencer en Joe moeten alles op alles zetten om te vermijden dat Vernon publiekelijk aan de schandpaal genageld wordt. Ricky probeert ondertussen de plooien glad te strijken met zijn ploegmaat Alonzo, terwijl Charles net bij Ricky komt aankloppen voor huwelijksadvies.
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Charles probeert zijn huwelijksproblemen te vergeten door met Ricky en enkele van zijn teammaats naar diens 'fun house' te trekken. Spencer heeft ondertussen zijn handen vol om de problemen van Vernon en Ricky op te lossen, terwijl hij zelf worstelt met zijn fysieke en mentale gezondheid.
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Spencer stelt aan Vernon voor dat hij betaalt om diens schandalige foto's in de doofpot te doen verdwijnen. Jason ontmoet de nieuwe vriend van zijn moeder, terwijl Ricky het bijzonder lastig heeft dat Annabella hem verlaten heeft.
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Spencer krijgt eindelijk de resultaten van zijn hersenscan. Mr. Anderson heeft het wel stilaan gehad met het werk van Spencer en Joe. Charles herwint zijn vertrouwen bij de autohandelaar door een gigantische truck te duwen en Ricky probeert zijn Annabella terug te winnen.
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Vernon is opgelucht, want zijn schandaal is van de baan. Zijn beste vriend Reggie heeft dan weer iets gedaan dat absoluut niet door de beugel kan. Joe windt zich behoorlijk op over Mr. Anderson en wil met Spencer zijn eigen zaakje opstarten. Spencer vernielt ondertussen zijn eigen auto om het bij te kunnen leggen met een oude collega van hem. En Ricky motiveert Charles om een comeback te maken.
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Joe stelt Spencer voor een moeilijke keuze, want hij gaat Mr. Anderson verlaten en wil dat hij zich bij hem voegt. Charles krijgt eindelijk zijn kans op een comeback en Spencer en Jason proberen in te praten op Vernon.
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Episode 20
afleveringen 20

 Casting

Dwayne Johnson

Spencer Strassmore
Rob Corddry

Joe Krotel
Omar Benson Miller

Charles Greane
Dulé Hill

Larry Siefert
Richard Schiff

Mr. Anderson
Jazmyn Simon

Julie Greane
Rico Torres

Football Player

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: