Met Pickx kijk je wat je wil, waar en wanneer je wil! - Actueel PICKX

   - 
Met Pickx kijk je wat je wil, waar en wanneer je wil!

Vind jij het soms ook moeilijk om je weg te vinden tussen je favoriete programma’s op de verschillende zenders op tv, je lievelingsseries en de streaming platformen die ze uitzenden? 

En geraak je er af en toe ook niet aan uit hoe je die verschillende zenders, programma’s en series op je televisie, laptop, tablet of smartphone kan kijken? 

Wel, dan is Pickx er voor jou. Want daar vinden tv klanten alles op éénzelfde plaats! Dat klinkt heerlijk gemakkelijk, toch?!

Kijk wat je wil, waar en wanneer je wil

Inderdaad, dat lees je goed. Met Pickx kijk je wat je wil, waar én wanneer je wil.  Zo kijk je live tv op meer dan 80 (!) verschillende tv-zenders. Hier kan je de beschikbare zenders in jouw regio checken.

En dat is nog niet alles! Met Pickx trakteer je jezelf zeer eenvoudig en snel op films, series of concerten uit de uitgebreide VOD-catalogus. Bekijk hier het volledige aanbod.

Kortom, Pickx is dé perfecte mix van je favoriete zenders en streamingplatformen tesamen. Er zijn verschillende formules of combinaties. Ontdek hier de tv-optie die het best bij je past.

Raadpleeg tot slot ook de 'Aanbevolen Apps', hét startpunt voor een avondje bingewatchen. Want hier vind je al je favoriete streaming apps in één oogopslag.

Navigeer vlot naar je favoriete content

Met Pickx vind je je favoriete programma’s in een handomdraai terug in je persoonlijke aanbevelingen. Daarnaast zijn programma’s, video's & opnames handig gegroepeerd in diverse rubrieken. 

Met Pickx kijk je zowel live als in replay. Raadpleeg de uitgebreide tv-gids en mis zo niets meer!

Een platform voor live tv, streaming en VOD

Yes, Pickx staat paraat op alle verschillende devices. Op je tv met je Android TV Box, Apple TV of Chromecast met de Proximus Pickx-app, op je laptop en tablets via www.proximuspickx.be en op je smartphone, met de Proximus Pickx-app.

Download de Pickx-app

En last but not least, is er de geniale Pickx-app. Dankzij deze app hoef je niets van je favoriete programma’s te missen wanneer de tv ingepalmd is of wanneer je niet thuis voor het scherm zit. Je kan er je favoriete programma’s live of in replay bekijken. 

Via de Pickx-app kan je ook zeer eenvoudig streamen naar een groter scherm. En ben je toch iets vergeten op nemen? Gebruik dan snel de app!

Ben je onderweg en heb je geen internet? Ook dat is geen probleem met Pickx! Met de Pickx-app kijk je films en series onderweg offline en dat in de hele Europese Unie. Fantastisch toch?

Ben jij nog geen tv-klant? Word tv-klant en kies voor een Flex pack met tv-abonnement!

 

 Meningen

 Al het nieuws pickx

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: